Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Αντιμετώπιση σαράκι

Η εταιρεία απολυμάνσεων και απεντομώσεων apolyanseis.gr σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο των απεντομώσεων στην Αττική και σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, ακόμα και όταν πρόκειται για τις δυσκολότερες εργασίες όπως η εξόντωση και η απώθηση του σαρακιού και άλλων ξυλοφάγων εντόμων. Αντίθετα με άλλα έντομα και ζωύφια, η καταπολέμηση του σαρακιού δεν εντείνεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το ξυλοφάγο αυτό έντομο ζευγαρώνει και αναπαράγεται κυρίως την Άνοιξη αλλά ο μεγάλος κύκλος ζωής του καθιστά δύσκολη την εξόντωσή του. Το σαράκι μπορεί και εισβάλλει στα ξύλινα έπιπλα μας όλο το χρόνο και μπορεί να προκαλέσει καταστροφές μεγάλης κλίμακας. Η εξόντωση του σαρακιού πραγματοποιείται άμεσα και γρήγορα από τα συνεργεία απεντόμωσης μας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Απώθηση και απεντόμωση σε σαράκι

Στο apolymanseis.gr διαθέτουμε τον καλύτερο εξοπλισμό για την απώθηση του σαρακιού και την τελική εξόντωση του. Τα σκευάσματα με τα οποία ψεκάζουμε τα κατεργασμένα ξύλα που έχουν προσβληθεί από σαράκι είναι απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο για τις εγκύους, για τους ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα αλλά και για τις ευπαθείς ηλικιακές ομάδες όπως βρέφη, παιδιά και ηλικιωμένοι. Όλα μας τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για τους ραντισμούς και ψεκασμούς που αποσκοπούν στην εξόντωση του σαρακιού είναι φιλικά προς το περιβάλλον, οικολογικά και προσφέρονται σε τιμές κόστους.

Το σαράκι χρησιμοποιεί τα ανοίγματα και τις οπές που υπάρχουν στα ξύλα, είτε αυτά είναι κατεργασμένα και αποτελούν μέρη ενός επίπλου, είτε είναι απλώς κούτσουρα. Εφόσον ανήκει στην οικογένεια των ξυλοφάγων εντόμων γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τρέφεται αποκλειστικά με ξύλο. Για την εξόντωση του σαρακιού τα ειδικά συνεργεία απεντομώσεων εξετάζουν τις οπές και τα ρινίσματα και τις σκόνες γύρω από αυτές ώστε να εφαρμοστεί η καταλληλότερη μέθοδος για την καταπολέμηση του σαρακιού.

Η εταιρεία μας, χρόνια πρώτη στο χώρο των απεντομώσεων και στην απώθηση του σαρακιού έχει στη διάθεση της μια τεράστια γκάμα μεθόδων αντιμετώπισης του σαρακιού, των αυγών τους αλλά και όλων των ξυλοφάγων εντόμων. Χρησιμοποιούνται μέθοδοι υποκαπνιστικών αερίων (fumigation). Τα αέρια που ψεκάζονται χρησιμοποιούνται κυρίως για εικόνες, έργα τέχνης, έπιπλα αλλά και για προϊόντα εισαγωγής, όπως σιτηρά για να εξασφαλιστεί η εξάλειψη όλων των παρασίτων εξοντώνουν το σαράκι σε όλα τα στάδια του βιολογικού του κύκλου. Σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Αττικής και της Αθήνας μεταφέρουμε τα προσβεβλημένα από σαράκι και ξυλοφάγα έντομα αντικείμενα και τα τοποθετούμε στους ειδικά στεγανοποιημένους θαλάμους μας όπου γίνονται οι ψεκασμοί στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Επίσης πραγματοποιούμε ξήρανση σε κλίβανο της εισαγόμενης ξυλείας. Αυτή η μέθοδος όμως δεν εξασφαλίζει την μη επανεμφάνιση των ξυλοφάγων παρασίτων. Η εργασία αυτή όπως και όλες οι άλλες εργασίες απεντομώσεις και απολύμανσης διεξάγονται σύμφωνα με τη διεθνή νομοθεσία και τις επιταγές του Υπουργείου Ανάπτυξης. Άλλη μια μέθοδος για την εξολόθρευση του σαρακιού είναι ο χημικός ψεκασμός στις οπές και η έγχυση εντομοκτόνου σε σημεία που έχει εισχωρήσει το σαράκι. Οι ξύλινες προσβολές έχουν διάμετρο 1-1,5 mm και η αναγνώριση τους από μη εξειδικευμένα συνεργεία είναι σχεδόν αδύνατη. Χρησιμοποιώντας ειδικούς ψεκαστήρες προπίεσης εξολοθρεύουμε τα παράσιτα και διασφαλίζουμε την ακεραιότητα του ξύλου. Μια άλλη δημοφιλής και αποτελεσματική μέθοδος είναι η εφαρμογή σκευασμάτων διαποτισμού.

Η πολυετής συνεργασία μας με μεγάλες βιοτεχνίες στο χώρο της ξυλείας, με χώρους εστίασης και με εταιρείες εισαγωγών εξαγωγών, μας έχουν φέρει στη κορυφή στο χώρο των απεντομώσεων, δίνοντας πάντα έμφαση στο υψηλής ποιότητας service και τις χαμηλές τιμές. Η συνεργασία μας με διακεκριμένους γεωπόνους διασφαλίζει την επιλογή της καλύτερης μεθόδου εξόντωσης του σαρακιού.

Ακόμα, λόγω του μεγάλου κύκλου ζωής των παρασίτων υπάρχει η πρόβλεψη για την εφαρμογή ενός υπολειμματικού εντομοκτόνου σε κατοικημένους χώρους με τη βοήθεια της ψυχρής ή θερμής εκνέφωσης. Αντίθετα με την καταπολέμηση και εξόντωση άλλων παρασίτων και εντόμων, για την εξολόθρευση του σαρακιού είναι δύσκολο να εφαρμόσετε μόνοι σας, χωρίς τη βοήθεια ειδικού, βιολογικές μεθόδους και τρόπους. Παρακάτω παρατίθενται κάποιες οικολογικές λύσεις που εφαρμόζονται από τα συνεργεία απεντόμωσης.

  • Το σαράκι εξοντώνεται με τη βιολογική καταπολέμηση ή αλλιώς τη θερμική επεξεργασία.
  • Με τη μέθοδο τροποποιημένης ατμόσφαιρας εισάγουμε αδρανές αέριο και έτσι ελαχιστοποιείται η συγκέντρωση οξυγόνου στο χώρο έχοντας ως αποτέλεσμα την εξολόθρευση του σαρακιού.
  • Θερμική απεντόμωση.