Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Νέα Σμύρνη

Στην περιοχή της Νέας Σμύρνης καλύπτουμε τις ανάγκες ιδιωτικών και δημόσιων χώρων με απεντομώσεις και οικολογικές απολυμάνσεις. Προχωράμε στην αποτελεσματική καταπολέμηση όλων των εντόμων και ζωυφίων που είναι υπεύθυνα για την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών όπως η κατσαρίδα, οι ψύλλοι, οι κοριοί, το σαράκι κ.α. Επίσης αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την απώθηση μυγών, κουνουπιών και πτηνών. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στη Νέα Σμύρνη για την εξόντωση των εντόμων είναι τα πλέον οικολογικά και απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας καταρτίζει μαζί με τον πελάτη - κυρίως όταν πρόκειται για επαγγελματικό χώρο στη Νέα Σμύρνη – ένα πλάνο απολυμάνσεων συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση εντόμων όπως η κατσαρίδα και τα μυρμήγκια. Επίσης στη Νέα Σμύρνη διενεργούμε μυοκτονίες ενώ αναλαμβάνουμε την εξόντωση, ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία, του σαρακιού, των κοριών και των ψύλλων. Με τους ψύλλους και τους κοριούς πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί αναφορικά με την αντιμετώπισή τους καθώς «κρύβονται» συνήθως σε στρώματα και μαξιλάρια.

Η απώθηση μυγών και κουνουπιών αποτελεί μια πολύ σημαντική εργασία απολύμανσης. Τα φτερωτά αυτά έντομα μπορεί να είναι φορείς σοβαρών μολυσματικών ασθενειών και ως εκ τούτου είναι απαραίτητη η απεντόμωση όταν παρατηρείται υπερβολική αύξηση του πληθυσμού τους. Σε πολλά σπίτια και διαμερίσματα αρκεί μία και μόνο απολύμανση, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για την εξόντωση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Μετά από την πολυετή μας πορεία στο χώρο των απεντομώσεων ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά και καταστήματα στη Νέα Σμύρνη μας εμπιστεύονται για τις εργασίες απολύμανσης.

Για όλες μας τις απολυμάνσεις στη Νέα Σμύρνη και την αποτελεσματική καταπολέμηση κοριών, ψύλλων και άλλων ζωυφίων όπως το σαράκι, χρησιμοποιούμε οικολογικά σκευάσματα, με διεθνή και εγχώρια πιστοποίηση. Τα οικολογικά σκευάσματα είναι απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον ενώ παράλληλα είναι αποτελεσματικά όσον αφορά την εξόντωση και την απώθηση της κατσαρίδας, των ψύλλων, των μυρμηγκιών, των κουνουπιών κ.α.

Τα μηχανήματα μας και οι εργασίες απολυμάνσεις διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις και πληρούν τα κριτήρια της διεθνούς και εγχώριας νομοθεσίας. Η συνεχής παρουσία μας σε σπίτια, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια με απεντομώσεις και απολυμάνσεις πιστοποιούν την παροχή άψογων υπηρεσιών σε όλη την επικράτεια της Νέας Σμύρνης.