Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολύμανση φρεατίου

Απολύμανση φρεατίου αποχέτευσης

Η εταιρία μας, γνωστή για το άψογο service της όχι μόνο στην Αθήνα αλλά κι σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει κορυφαία απολυμαντικά συνεργεία και εξοπλισμό για την απολύμανση φρεατίων αποχετεύσεων και τον εξολοκλήρου καθαρισμό τους. Για την διατήρηση της σωστής υγιεινής εντός της οικίας σας, δεν φτάνει μόνο η πραγματοποίηση απεντομώσεων όλων των χώρων του, αλλά και ο καθαρισμός και η απολύμανση των αποχετευτικών αγωγών, των σωλήνων αποχέτευσης και των σιφονιών αφού αποτελούν την κύρια πηγή εισόδου για κατσαρίδες, έντομα, τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίους) και άλλους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Η απολύμανση του οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης είναι πολύ σημαντική καθώς εκεί υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση λυμάτων τα οποία αποτελούν ιδανικό περιβάλλον για κατσαρίδες και τρωκτικά. Με πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθαρίζουμε το αποχετευτικό δίκτυο και αμέσως μετά προχωράμε στην απολύμανση των φρεατίων με ψεκασμούς μαζί με τα πιεστικά μηχανήματα.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ασφαλή και διαθέτουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και αυτές τους Υπουργείου Γεωργίας. Είναι τα πλέον εγκεκριμένα και περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον. Το μεγάλο δίκτυο συνεργατών μας (χημικοί, γεωλόγοι, υγιεινολόγοι, εργαστήρια), μας παρέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να προσφέρουμε το καλύτερο service στον χώρο των απολυμάνσεων. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας πολύ χαμηλές τιμές.

Τα φρεάτια και οι αποχετευτικοί αγωγοί ή σωλήνες αποχέτευσης πρέπει να απολυμαίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα αφού η πολυετή εμπειρία μας μας έχει δείξει ότι οι σωληνώσεις μπορούν να στεγάσουν πολλές φωλιές κατσαριδών και τρωκτικών.

Η συνεργασία μας με Δήμους αλλά και ιδιώτες (εστιατόρια, χώροι εστίασης, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, καφετέριες κ.α.), αποτελούν για εμάς την καλύτερη διαφήμιση. Δραστηριοποιούμαστε στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Αττική παρέχοντας κορυφαίες απολυμαντικές υπηρεσίες για φρεάτιο στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.