Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολύμανση λεκάνης

Απολύμανση λεκάνης wc

Η λεκάνη του μπάνιου, ο νιπτήρας και η μπανιέρα πρέπει να υπόκεινται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε απολυμάνσεις. Οι απεντομώσεις στο μπάνιο πρέπει να περιλαμβάνουν την απολύμανση της λεκάνης καθώς εκεί δημιουργούνται εστίες μικροβίων που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες. Η απολύμανση λεκάνης γίνεται με διεθνώς αναγνωρισμένα σκευάσματα, απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Προσοχή όπου χρησιμοποιείται η φράση "οικολογικά σκευάσματα απολύμανσης" δεν ισχύει. Οποιοδήποτε φάρμακο καταπολέμησης μικροβίων είτε σε σπίτι είτε σε δημόσιους χώρους είναι τοξικό και πρέπει να παρέχεται από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό.

Το συνεργείο μας είναι γνωστό για την πραγματοποίηση εργασιών απεντόμωσης και απολύμανσης σε δημόσιους χώρους, επαγγελματικούς χώρους αλλά και απολυμάνσεων σε σπίτια. Προχωράμε στην εξόντωση κατσαρίδων, κουνουπιών, μυγών, μυρμηγκιών, τερμιτών, στην εξολόθρευση ψύλλων, κοριών, σκόρου, σαρακιού και άλλων εντόμων που σας ταλαιπωρούν με την παρουσία τους. Πραγματοποιούμε επίσης απώθηση πτηνών, ερπετών ενώ προβαίνουμε και στην αντιμετώπιση τρωκτικών (αρουραίοι, ποντίκια) με μυοκτονίες.

Η απολύμανση της λεκάνης πρέπει να πραγματοποιείται από έμπειρα συνεργεία απεντομώσεων και καταπολέμησης μικροβίων με το κατάλληλο εξοπλισμό και το κατά δύναμη ασφαλή σκευάσματα. Δυστυχώς η λεκάνης μας μπορεί να φιλοξενεί γαστρεντερικούς ιούς που προκαλούν μεταξύ άλλων γαστρεντερίτιδα. Αποτελεί ακόμα ιδανικό περιβάλλον για εντερικούς παθογόνους οργανισμούς όπως η σαλμονέλα, το E.coli και άλλους που προκαλούν διάρροιες και άλλες στομαχικές διαταραχές. Οι δερματικοί και αναπνευστικοί οργανισμοί της λεκάνης της τουαλέτας όπως ο σταφυλόκοκκος μπορούν προκαλέσουν ζημιά στην υγεία του ανθρώπου, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στα αντιβιοτικά. Στο μπάνιο υπάρχουν ακόμα Επιδερμόφυτοι μύκητες και άλλοι υπολειμματικοί μύκητες με επιπτώσεις στο δέρμα και στο αναπνευστικό αντίστοιχα.

Απολύμανση τουαλέτας από εγκεκριμένα σκευάσματα

Όπως γίνεται αντιληπτό, η απολύμανση της λεκάνης (τουαλέτας) και ολόκληρου του μπάνιου είναι μείζονος σημασίας για τη διασφάλιση της υγείας μας. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με διεθνείς πιστοποιήσεις χάρη στη συνεργασία μας με εγκεκριμένα εργαστήρια και γεωπόνους.

Προσφέρουμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους όπου η τακτική απολύμανση της τουαλέτας - wc κατά των μικροβίων και παθογόνων οργανισμών είναι επιβεβλημένη. Σε διαμερίσματα, σπίτια, πολυκατοικίες, κολυμβητήρια, χώρους εστίασης, καφετέριες, εστιατόρια και άλλα διενεργούμε απεντομώσεις και απολυμάνσεις στο σύνολο του μπάνιου (λεκάνη, ντουζιέρα, νιπτήρας κ.α.) σε τιμές κόστους.

Απολύμανση τουαλέτας με εγκεκριμένα σκευάσματα