Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Νέα Ιωνία

Όλες οι απολυμάνσεις και απεντομώσεις στη Νέα Ιωνία πραγματοποιούνται γρήγορα και με ασφάλεια, με μία κλήση στην εταιρία μας. Χάρη στα υπερσύγχρονα μηχανήματα απολύμανσης και τα οικολογικά σκευάσματα απεντομώσεων απαλλάσσεστε άμεσα από κατσαρίδες, σαράκι, μυρμήγκια, ψύλλους, κοριούς κ.α.. Εκτός από την εξόντωση των παραπάνω, στη Νέα Ιωνία αναλαμβάνουμε την απώθηση πτηνών, μυγών και κουνουπιών. Εφόσον υπάρχει έγκυρη αντιμετώπιση για την καταπολέμηση των εντόμων και των ζωυφίων που σας ενοχλούν, χρειάζεται μία μόνο απολύμανση για την λύση του προβλήματός σας.

Όλες οι εργασίες απεντόμωσης που διενεργούμε στην Νέα Ιωνία διαθέτουν πιστοποίηση ενώ είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους διεθνής και εγχώριους κανονισμούς. Τα μηχανήματα απολύμανσης έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε είδους απολύμανση και μυοκτονία.

Στη περιοχή της Νέας Ιωνίας συνεργαζόμαστε με ιδιωτικούς χώρους (καταστήματα, χώρους εστίασης κ.α.) αλλά και δημόσιους. Σε πολυσύχναστα μέρη, όπως δημόσιες υπηρεσίες είναι απαραίτητη η εξόντωση και αντιμετώπιση των ζωυφίων και εντόμων που είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, όπως η κατσαρίδα, τα κουνούπια, οι μύγες κ.α. Στη Νέα Ιωνία, μαζί με τον πελάτη μπορούμε να καταρτίσουμε για επαγγελματικούς κυρίως χώρους, ένα πλάνο συγκεκριμένου χρονικού ορίζοντα για απεντομώσεις. Με συχνές απολυμάνσεις έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα καταπολέμησης των εντόμων που σας ταλαιπωρούν.

Η αντιμετώπιση του σαρακιού, των κοριών και των ψύλλων πρέπει να πραγματοποιείται με οικολογικά σκευάσματα αφού τα ζωύφια αυτά βρίσκονται συνήθως σε κρεβάτια, στρώματα και έπιπλα. Έτσι για την εξόντωσή τους απαιτούνται σκευάσματα οικολογικά, χωρίς τοξικές ουσίες. Συνήθως αρκεί μία και μόνο επίσκεψη στο χώρο σας για την αποτελεσματική καταπολέμηση κατσαριδών, μυγών, κουνουπιών και όλων των «δυσάρεστων επισκεπτών».

Για την διάγνωση παρουσίας σαρακιού, ψύλλων και κοριών απαιτείται η επίσκεψη ενός έμπειρου συνεργείου απολύμανσης αφού δεν διακρίνονται με γυμνό μάτι. Η άμεση εξόντωση τους είναι μείζονος σημασίας για την υγεία σας.

Οι τιμές για όλες μας τις εργασίες απεντόμωσης στη Νέα Ιωνία είναι εξαιρετικά χαμηλές ενώ η συνεργασία μας με διακεκριμένους χημικούς και γεωπόνους εγγυάται αποτελεσματικές απολυμάνσεις. Τα οικολογικά σκευάσματα προσφέρουν ασφάλεια και άμεση εξόντωση κατσαριδών και λοιπών εντόμων.