Καλέστε άμεσα: 210.964.43.10 --- 6988.601.213

Εξόντωση κατσαρίδων

Καταπολέμηση & απεντόμωση κατσαρίδων

Ο πιο συχνός αλλά και πιο ανεπιθύμητος επισκέπτης των σπιτιών στα αστικά κέντρα κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού, είναι οι κατσαρίδες. Βρίσκεστε στο apolymanseis.gr, το κατάλληλο μέρος για να βρείτε εγγυημένη και μόνιμη λύση σε αυτό το πρόβλημα, ώστε να πάψετε να συναντάτε μπροστά σας τα ανεπιθύμητα αυτά όντα που μόνο ταραχή και μολύνσεις μπορούν να σας προσφέρουν.

Πιστεύουμε ότι οι λύσεις που πρέπει να δίνονται στις περιπτώσεις εξόντωσης των κατσαρίδων και γενικότερα της απώθησης και καταπολέμησης εντόμων, τρωκτικών και ερπετών, πρέπει πρώτα απ’ όλα να διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος. Στόχος μας είναι λοιπόν να σας βοηθήσουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, τα οικολογικά υλικά που χρησιμοποιούμε αλλά κυρίως το μεράκι και τη διάθεσή μας, να σας απαλλάξουμε οριστικά από αυτό το πρόβλημα.

Αν λοιπόν οι προσπάθειές σας δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα και σεις συνεχίζετε να βλέπετε μπροστά σας αυτά τα αηδιαστικά όντα, μάλλον πρέπει να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο συνεργείο απολυμάνσεων και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μέλημά μας είναι να πάψετε να ασχολείστε με τις κατσαρίδες αλλά και να είστε σίγουρη ότι η καταπολέμησή τους δεν θα δημιουργήσει σε σας, τα παιδιά σας και τα κατοικίδιά σας, κινδύνους για την υγείας σας. Επειδή τα υλικά και οι τρόποι που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ασφαλή αλλά και αποτελεσματικά. Εμείς είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή μεθόδων και μέσων ώστε να εξασφαλίσουμε την οριστική εξόντωση των κατσαρίδων – εισβολέων, το σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και την απόλυτη ασφάλειά των παιδιών και των κατοικίδιων σας από την αρχή της εφαρμογής τους.

Τρόποι εξόντωσης κατσαρίδων

Βέβαια, οι ενέργειες για την απώθηση και την εξόντωσή των κατσαρίδων δεν περιορίζονται μόνο στα κατασταλτικά μέτρα αλλά και στην πρόληψη. Και δεν έχουν να κάνουν μόνο με χημικά σκευάσματα αλλά και με φυσικά εντομοαπωθητικά και έξυπνους τρόπους καταπολέμησης. Πριν σκεφτείτε λοιπόν πώς να εξοντώσετε τις κατσαρίδες, φροντίστε να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για να μη σας επισκέπτονται. Να, μερικά μυστικά για την απώθηση αυτών των απαίσιων εντόμων:

1. Μην αφήνετε υπολείμματα τροφών και ψίχουλα στα τραπέζια, τους πάγκους και στο πάτωμα.
2. Κλείστε όλες τις ρωγμές και τα ανοίγματα που βλέπουν σε σημεία από τα οποία θα μπορούσαν να μπούνε κατσαρίδες στο σπίτι σας.
3. Επισκευάστε υδραυλικές εγκαταστάσεις και σημεία που υπάρχει διαρροή νερού και υγρασία. Οι κατσαρίδες δεν μπορούν να ζήσουν ούτε μέρα χωρίς νερό οπότε εγκαταλείπουν μια στεγνή περιοχή. Αν χρειαστεί χρησιμοποιήστε ξηραντήρα.
4. Μονώστε τους σωλήνες που εκπέμπουν θερμότητα.
5. Αποφορτώστε το σπίτι από σαβούρα και περιττά και ανεπιθύμητα αντικείμενα που πιθανώς να βρίσκουν κρυψώνα οι κατσαρίδες.
6. Καθαρίστε τα πατώματα με διάλυμα χλωρίνης και καυτού νερού συχνά.
7. Επειδή οι κατσαρίδες προτιμούν σημεία που υπάρχουν ήδη περιττώματα κατσαρίδων, φροντίστε να καθαρίζετε πολύ σχολαστικά αυτά τα σημεία.