Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Εξόντωση κατσαρίδων

Καταπολέμηση & απεντόμωση κατσαρίδων

Ο πιο συχνός αλλά και πιο ανεπιθύμητος επισκέπτης των σπιτιών στα αστικά κέντρα κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού, είναι οι κατσαρίδες. Βρίσκεστε στο Apolymanseis Gr, το κατάλληλο μέρος για να βρείτε εγγυημένη και μόνιμη λύση σε αυτό το πρόβλημα, ώστε να πάψετε να συναντάτε μπροστά σας τα ανεπιθύμητα αυτά όντα που μόνο ταραχή και μολύνσεις μπορούν να σας προσφέρουν. Παρέχουμε υπηρεσίες σε όλη την Αττική (Αθήνα, Πειραιάς, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Άγιοι Ανάργυροι, Ίλιον, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι κ.α.). Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατσαρίδας παραμένει για μας βασικό και μόνιμο μέλημα καθώς και στοιχείο μελέτης για να μπορούμε να βελτιώνουμε συνεχώς την υπηρεσία της απεντόμωσης κατσαρίδων.

Στην ομάδα μας Apolymanseis Gr | Απολυμάνσεις και Απεντομώσεις Αττικής πιστεύουμε ότι οι λύσεις που πρέπει να δίνονται στις περιπτώσεις εξόντωσης των κατσαρίδων και γενικότερα της απώθησης και καταπολέμησης εντόμων, τρωκτικών και ερπετών, πρέπει πρώτα απ’ όλα να διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος. Στόχος μας είναι λοιπόν να σας βοηθήσουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, τα υψηλής ποιότητας φάρμακα που χρησιμοποιούμε, τις χαμηλές μας τιμές αλλά κυρίως το μεράκι και τη διάθεσή μας, να σας απαλλάξουμε οριστικά από αυτό το πρόβλημα.

Αν λοιπόν οι προσπάθειές σας δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα και σεις συνεχίζετε να βλέπετε μπροστά σας αυτά τα αηδιαστικά όντα, μάλλον πρέπει να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο συνεργείο απεντομώσεων - απολυμάνσεων και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μέλημά μας είναι να πάψετε να ασχολείστε με τις κατσαρίδες αλλά και να είστε σίγουρη ότι η καταπολέμησή τους δεν θα δημιουργήσει σε σας, τα παιδιά σας και τα κατοικίδιά σας, κινδύνους για την υγείας σας. Επειδή τα υλικά και οι τρόποι που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ασφαλή αλλά και αποτελεσματικά. Εμείς είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή μεθόδων και μέσων ώστε να εξασφαλίσουμε την οριστική εξόντωση των κατσαρίδων - εισβολέων, το σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και την απόλυτη ασφάλειά των παιδιών και των κατοικίδιων σας από την αρχή της εφαρμογής τους.

Τρόποι εξόντωσης κατσαρίδων

Αντιμετώπιση κατσαρίδων με φυσικό τρόπο

Οι ενέργειες για την αντιμετώπιση και την εξόντωσή των κατσαρίδων δεν περιορίζονται μόνο στα κατασταλτικά μέτρα αλλά και στην πρόληψη. Και δεν έχουν να κάνουν μόνο με χημικά σκευάσματα (κατσαριδοκτόνα) αλλά και με φυσικά εντομοαπωθητικά και έξυπνους τρόπους καταπολέμησης κατσαρίδων. Πριν σκεφτείτε λοιπόν πώς να εξοντώσετε τις κατσαρίδες, φροντίστε να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για να μη σας επισκέπτονται και παράλληλα να μειώσετε το κόστος της απεντόμωσης!

    Να, μερικά μυστικά για την αντιμετώπιση αυτών των απαίσιων εντόμων:
  • Μην αφήνετε υπολείμματα τροφών και ψίχουλα στα τραπέζια, τους πάγκους και στο πάτωμα.
  • Κλείστε όλες τις ρωγμές και τα ανοίγματα που βλέπουν σε σημεία από τα οποία θα μπορούσαν να μπούνε κατσαρίδες στο σπίτι σας.
  • Επισκευάστε υδραυλικές εγκαταστάσεις και σημεία που υπάρχει διαρροή νερού και υγρασία. Οι κατσαρίδες δεν μπορούν να ζήσουν ούτε μέρα χωρίς νερό οπότε εγκαταλείπουν μια στεγνή περιοχή. Αν χρειαστεί χρησιμοποιήστε ξηραντήρα.
  • Μονώστε τους σωλήνες που εκπέμπουν θερμότητα.
  • Αποφορτώστε το σπίτι από σαβούρα και περιττά και ανεπιθύμητα αντικείμενα που πιθανώς να βρίσκουν κρυψώνα οι κατσαρίδες.
  • Επειδή οι κατσαρίδες προτιμούν σημεία που υπάρχουν ήδη περιττώματα κατσαρίδων, φροντίστε να καθαρίζετε πολύ σχολαστικά αυτά τα σημεία.