Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Κορυδαλλός

Στην ευρύτερη περιοχή του Κορυδαλλού η εταιρία μας έχει πολυετή παρουσία πραγματοποιώντας απολυμάνσεις και οικολογικές απεντομώσεις σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους και δημόσιες υπηρεσίες. Η εξόντωση κατσαρίδων και άλλων εντόμων που βρίσκουμε συχνά σπίτι μας, όπως κουνούπια, μυρμήγκια, μύγες και τερμίτες γίνεται άμεσα, με τα πιο ασφαλή οικολογικά σκευάσματα. Στον Κορυδαλλό διενεργούμε και μυοκτονίες για την αντιμετώπιση αρουραίων και ποντικιών ενώ πραγματοποιούμε και απώθηση πτηνών και ερπετών. Για την εξολόθρευση ψύλλων, σκόρου, σαρακιού και κοριών προκρίνουμε τη χρήση αποκλειστικά οικολογικών σκευασμάτων καθώς τα έντομα αυτά βρίσκονται σε κρεβάτια, στρώματα και έπιπλα. Με τον τρόπο αυτό μεγιστοποιούμε την ασφάλεια σας.

Η καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών γίνεται με απόλυτο ασφαλή τρόπο και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Οι χαμηλές τιμές συμβαδίζουν με τις οικονομικές συνθήκες της εποχής χωρίς όμως να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα των απολυμάνσεων. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στο Κορυδαλλό διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Σε καταστήματα, χώρους εστίασης, εστιατόρια, δημόσιες υπηρεσίες και κάθε είδους επαγγελματικού χώρου στο Κορυδαλλό αναλαμβάνουμε απεντομώσεις με στόχο την εξολόθρευση κατσαρίδων, τερμιτών, μυγών αλλά και την εξόντωση μυρμηγκιών και μυγών. Η διενέργεια απώθησης πτηνών, ερπετών και οι μυοκτονίες πρέπει να γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την προστασία των πελατών και των τροφών της εκάστοτε επιχείρησης από αρουραίους και ποντίκια. Η αντιμετώπιση εντόμων, τρωκτικών και ερπετών στο Κορυδαλλό γίνεται άμεσα και με απολύτως ασφαλή σκευάσματα.

Σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες και σπίτια στο Κορυδαλλό διενεργούμε οικολογικές απολυμάνσεις για την εξολόθρευση κατσαρίδων, ψύλλων, κοριών, μυγών, τερμιτών, κουνουπιών, σαρακιού, σκόρου κ.α. Οι τιμές των απεντομώσεων που πραγματοποιούμε στο Κορυδαλλό είναι ιδιαίτερα χαμηλές, έτσι ώστε κάθε σπίτι να μπορεί να απολαμβάνει σωστές συνθήκες υγιεινής.

Χάρη στη συνεργασία μας με γεωπόνους, χημικούς και εγκεκριμένα εργαστήρια, όλα μας τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις μας στο Κορυδαλλό διαθέτουν τις απαραίτητες διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις. Το κόστος των απεντομώσεων παραμένει εξαιρετικά χαμηλό ενώ βρισκόμαστε 24 ώρες το 24ωρο κοντά σας με απολυμάνσεις και οικολογικές απεντομώσεις.