Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Νέο Ηράκλειο

Σε γειτονιές, σπίτια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσιες υπηρεσίες στο Νέο Ηράκλειο πραγματοποιούμε οικολογικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις που στοχεύουν στην άμεση εξόντωση ψύλλων, κοριών, σαρακιού, σκόρου και άλλων ζωυφίων που κρύβονται σε έπιπλα και στρώματα, αποτελώντας πηγή κινδύνου για την ανθρώπινη υγεία.

Η εξολόθρευση κατσαρίδων, μυρμηγκιών, μυγών, τερμιτών και κουνουπιών στο Νέο Ηράκλειο είναι μείζονος σημασίας όχι μόνο σε σπίτια, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους. Τρόφιμα και νωπά κρέατα αποτελούν πόλο έλξης για τα παραπάνω έντομα τα οποία είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών.

Στο Νέο Ηράκλειο διενεργούμε επίσης απολυμάνσεις και απεντομώσεις για την αντιμετώπιση ποντικιών και αρουραίων. Σε αυτές τις περιπτώσεις προχωράμε σε μυοκτονίες για άμεσα αποτελέσματα. Το συνεργείο μας αναλαμβάνει και την απώθηση πτηνών, ερπετών και τρωκτικών.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στο Νέο Ηράκλειο για τις απολυμάνσεις και την καταπολέμηση ενοχλητικών εντόμων είναι οικολογικά και απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον. Το κόστος των απεντομώσεων είναι ιδιαίτερα χαμηλό, ενώ προσφέρουμε οικονομικά πακέτα προσαρμοσμένα στις επικρατούσες οικονομικές συνθήκες.

Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένους γεωπόνους, χημικούς και εργαστήρια για την εξόντωση επικίνδυνων για την δημόσια υγεία εντόμων και παρασίτων. Ως εκ τούτου τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στις απολυμάνσεις είναι αποτελεσματικά και απολύτως ασφαλή καθώς διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας.

Σε χώρους όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού στο Νέο Ηράκλειο, όπως καφετέριες, εστιατόρια και δημόσιες υπηρεσίες, καταρτίζουμε ένα πλάνο απολυμάνσεων για την καταπολέμηση κατσαρίδων, τερμιτών, μυρμηγκιών, μυγών, κουνουπιών κ.α. Το πλάνο απεντομώσεων προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου πραγματοποιώντας όπου χρειάζεται μυοκτονίες για την αντιμετώπιση αρουραίων και απώθηση πτηνών.

Σε επαγγελματικούς χώρους και σπίτια στο Νέο Ηράκλειο πραγματοποιούμε οικολογικές απολυμάνσεις για την εξόντωση ψύλλων, σκόρου, σαρακιού, κοριών, τσιμπουριών και άλλων εντόμων και παρασίτων που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες στον άνθρωπο και στα κατοικίδια. Απομακρύνουμε τρωκτικά και ερπετά άμεσα και με πολύ χαμηλό κόστος.

Στο Νέο Ηράκλειο αποτελούμε την πλέον αξιόπιστη λύση για ασφαλείς απολυμάνσεις και αποτελεσματικές απεντομώσεις. Τα οικολογικά σκευάσματα μας διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις ενώ προσφέρουμε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για όλες μας τις απολυμάνσεις.