Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Παλαιό Φάληρο

Σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους και σε όλες τις γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου αναλαμβάνουμε οικολογικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις για την άμεση εξόντωση κατσαρίδων, μυγών, κουνουπιών, τερμιτών, μυρμηγκιών κ.α. Η εξολόθρευση ψύλλων, κοριών, σκόρου και σαρακιού γίνεται αποκλειστικά με οικολογικά σκευάσματα τα οποία διαθέτουν πιστοποιήσεις από εργαστήρια του εξωτερικού και της χώρας μας. Η συνεργασία μας γεωπόνους και χημικούς στο Παλαιό Φάληρο εγγυάται την επιτυχή αντιμετώπιση εντόμων και ζωυφίων.

Στο Παλαιό Φάληρο έχουμε στο ενεργητικό μας επιτυχείς απωθήσεις πτηνών και ερπετών ενώ η αντιμετώπιση αρουραίων και ποντικιών γίνεται με ασφαλείς απεντομώσεις. Η καταπολέμηση εντόμων στο Παλαιό Φάληρο όπως η κατσαρίδα, οι κοριοί, τα μυρμήγκια, οι τερμίτες, τα κουνούπια, οι ψύλλοι, οι μύγες, το σαράκι και ο σκόρος, είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της σωστής υγιεινής και την αποτροπή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Η εξόντωση μυρμηγκιών, κατσαρίδων, τερμιτών, μυγών, κουνουπιών όπως και η αντιμετώπιση αρουραίων είναι αναγκαία για κάθε επαγγελματικό χώρο και χώρο εστίασης στο Παλαιό Φάληρο. Προσφέραμε απεντομώσεις σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές έχοντας επίγνωση της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Οι απεντομώσεις μας εγγυώνται την εξολόθρευση ψύλλων, κουνουπιών, κοριών, μυγών και μυρμηγκιών τα οποία έλκονται από τροφές και νωπά κρέατα.

Για πολυσύχναστους χώρους στο Παλαιό Φάληρο προτείνεται ένα πλάνο απολυμάνσεων για την καταπολέμηση εντόμων, τρωκτικών και ερπετών. Το κόστος των απεντομώσεων είναι εξαιρετικά χαμηλό ενώ το πλάνο των απολυμάνσεων καταρτίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε χώρου, έχοντας ως πρώτο μας μέλημα την ασφάλεια και την άμεση εξόντωση κατσαρίδων, μυρμηγκιών, ψύλλων, σαρακιού, μυγών, κοριών, κουνουπιών κ.α.

Σε διαμερίσματα, σπίτια και πολυκατοικίες στο Παλαιό Φάληρο χρησιμοποιούμε ως επί των πλείστων στις απολυμάνσεις μας οικολογικά σκευάσματα. Ειδικά για ζωύφια που βρίσκουν καταφύγιο σε στρώματα και σε ξύλινα έπιπλα (κοριοί, σαράκι, ψύλλοι κ.α.) οι οικολογικές απολυμάνσεις αποτελούν μονόδρομο. Εκτός από την εξολόθρευση της κατσαρίδας και άλλων εντόμων (μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια τερμίτες) διενεργούμε και απωθήσεις πτηνών, ερπετών και μυοκτονίες.

Στο Παλαιό Φάληρο είμαστε 24ώρες το 24ώρο κοντά σας με κορυφαίες υπηρεσίες απολύμανσης και οικολογικές απεντομώσεις.