Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Καλλιθέα

Στην περιοχή της Καλλιθέας η εταιρεία μας έχει πολυετή εμπειρία με απολυμάνσεις και απεντομώσεις δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων. Τα πιστοποιημένα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε έχουν ως αποτέλεσμα την άμεση εξόντωση κατσαρίδων, τερμιτών, μυρμηγκιών κ.α. Στην Καλλιθέα Αττικής αναλαμβάνουμε εκτός από την εξολόθρευση και απομάκρυνση μυγών - κουνουπιών επίσης την απώθηση περιστεριών και άλλων πτηνών με μικρό κόστος. Το συνεργείο μας διαθέτει πείρα και στην επιτυχή αντιμετώπιση εντόμων και ζωυφίων όπως σαράκι, ψύλλοι και κοριοί. Η καταπολέμηση των εντόμων πραγματοποιείται στις καλύτερες δυνατές τιμές με πιστοποιημένα σκευάσματα, απολύτως ασφαλή για όλες τις ηλιακές ομάδες και για τα κατοικίδιά μας.

Η εταιρία μας, για όλες τις εργασίες απολύμανσης στην Καλλιθέα διαθέτει πιστοποίηση ενώ τα υπερσύγχρονα μηχανήματα απεντόμωσης υπόσχονται την άμεση εξόντωση εντόμων όπως η κατσαρίδα, τα κουνούπια, τα μυρμήγκια κ.α. Η χρήση οικολογικών σκευασμάτων στην Καλλιθέα είναι πολύ σημαντική καθώς το σαράκι κρύβεται μέσα στα έπιπλα ενώ οι ψύλλοι και οι κοριοί σε στρώματα και σκοτεινές γωνιές με υγρασία. Οι δυναμικές απολυμάνσεις που παρέχουμε με εγκεκριμένες τοξικές ουσίες επιτρέπουν περισσότερο ακίνδυνη επαφή μας με στρώματα και έπιπλα που έχουν υποστεί απεντόμωση.

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση εντόμων και ζωυφίων είναι πολύ σημαντική για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ειδικά σε χώρους εστίασης, δημόσιες υπηρεσίες και άλλα μέρη όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, πρέπει να καταρτίζεται ένα πλάνο συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας απεντομώσεων. Οι απολυμάνσεις και οι μυοκτονίες σε τέτοιου είδους κτίρια πρέπει να πραγματοποιούνται τακτικά και όχι μόνο το καλοκαίρι για την εξόντωση της κατσαρίδας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι που απειλούν την υγεία μας.

Σε σπίτια και διαμερίσματα πολυκατοικιών στην Καλλιθέα πολλές φορές αρκεί μία και μόνο απεντόμωση για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Οι απολυμάνσεις μας διαθέτουν διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις και είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους κανονισμούς του Υπουργείου Ανάπτυξης και Γεωργίας. Η εξόντωση μυρμηγκιών, κατσαρίδων, τερμιτών κ.α. όπως και η απώθηση πτηνών, μυγών και κουνουπιών πραγματοποιείται ακόμα και εντός 24ώρου από τη κλήση σας.

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του σαρακιού, των τερμιτών, των κοριών, του σκόρου, των ψύλλων κ.α. στην Καλλιθέα Αττικής, η εταιρεία μας προσφέρει κορυφαίες απεντομώσεις και απολυμάνσεις σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας θα δώσει λύσεις και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις καταπολέμησης εντόμων και μυοκτονιών.