Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Αγία Παρασκευή

Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός σπιτιών, επαγγελματικών χώρων και δημόσιων υπηρεσιών στην Αγία Παρασκευή απευθύνεται στην εταιρία μας για την πραγματοποίηση οικολογικών απολυμάνσεων και απεντομώσεων. Η εξόντωση εντόμων και ζωυφίων όπως η κατσαρίδα, το σαράκι, ο σκόρος, τα μυρμήγκια κ.α. αποτελεί υπόθεση ρουτίνας για το πολύπειρο συνεργείο μας. Αναλαμβάνουμε επίσης την απώθηση πτηνών, μυγών και κουνουπιών ενώ προχωράμε και στην αποτελεσματική καταπολέμηση ψύλλων και κοριών με οικολογικά σκευάσματα. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις διαθέτουν πιστοποίηση από εγχώριους και διεθνείς φορείς. Η αντιμετώπιση ενοχλητικών εντόμων γίνεται άμεσα, σε οποιαδήποτε γειτονιά της Αγίας Παρασκευής.

Είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση απεντομώσεων, όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου παρατηρείται αύξηση στον πληθυσμό των κατσαρίδων, των μυρμηγκιών και των κουνουπιών άλλων εντόμων, αλλά και καθ’ όλη διάρκεια του έτους, ειδικά σε επαγγελματικούς χώρους. Σε χώρους εστίασης και δημόσιες υπηρεσίες στην Αγία Παρασκευή διενεργούμε - εκτός από απολυμάνσεις - μυοκτονίες ενώ καταρτίζουμε ένα πλάνο απεντομώσεων για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα σε πολυσύχναστα κτίρια στην Αγία Παρασκευή.

Σε αντίθεση με τα μέρη όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, στα σπίτια και στα διαμερίσματα πολυκατοικιών στην Αγία Παρασκευή δεν απαιτούνται συχνές εργασίες απεντομώσεις για την αντιμετώπιση της κατσαρίδας, και άλλων εντόμων. Συνήθως αρκεί μια και μόνο επίσκεψη το χρόνο για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων επισκεπτών.

Στην Αγία Παρασκευή, για την αντιμετώπιση του σαρακιού, των ψύλλων, των κοριών και άλλων ζωυφίων που κρύβονται σε στρώματα, έπιπλα και άλλα αντικείμενα με τα οποία ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή, είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση οικολογικών απολυμάνσεων για την ασφάλεια της υγείας μας και των κατοικίδιων. Οι απεντομώσεις και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την εξόντωση των εντόμων έχουν διεθνή πιστοποίηση. Όλες οι εργασίες απολύμανσης στην Αγία Παρασκευή είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους εγχώριους και διεθνείς κανονισμούς.

Η διενέργεια απώθησης πτηνών και οι μυοκτονιών στην Αγία Παρασκευή γίνεται άμεσα, ενώ προχωράμε και στην καταπολέμηση μυγών και κουνουπιών, τα οποία είναι υπεύθυνα για την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών.

Σε όλες μας τις απολυμάνσεις που πραγματοποιούμε στην Αγιά Παρασκευή οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές, για οποιαδήποτε απεντόμωση θέλετε να αναλάβουμε. Το πολύπειρο προσωπικό μας και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα απολυμάνσεων προσφέρουν σίγουρη και άμεση επιτυχία.