Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Νέα Ερυθραία

Η πραγματοποίηση οικολογικών απολυμάνσεων και απεντομώσεων σε σπίτια, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους στη Νέα Ερυθραία και στην Εκάλη είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της δημόσιας υγιεινής. Η εξόντωση τερμιτών, κατσαρίδων, κουνουπιών, μυρμηγκιών, μυγών και άλλων εντόμων που είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, πραγματοποιείται με οικολογικά σκευάσματα που διαθέτουν διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις. Οι απεντομώσεις που διενεργούμε στη Νέα Ερυθραία στοχεύουν, μεταξύ άλλων στην εξολόθρευση ψύλλων, σαρακιού, κοριού και σκόρου. Τα παραπάνω έντομα κρύβονται σε έπιπλα και στρώματα. Η άμεση καταπολέμηση τους είναι πολύ σημαντική για την υγεία των ανθρώπων και των κατοικίδιων.

Εκτός από τις παραπάνω συνηθισμένες απεντομώσεις, αναλαμβάνουμε την αντιμετώπιση ποντικιών και αρουραίων με μυοκτονίες σε όλες τις γειτονιές της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης. Η μεγάλη γκάμα των απολυμάνσεων μας περιλαμβάνει και την απώθηση πτηνών, ερπετών και τρωκτικών. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για τις απεντομώσεις και για όλες τις εργασίες απολύμανσης στη Νέα Ερυθραία, φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Η εταιρία μας προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για όλες τις απεντομώσεις σε Νέα Ερυθραία και Εκάλη. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο είτε για σπίτι, η εταιρία μας προσφέρει απολυμάνσεις με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος έτσι ώστε ο καθένας και η καθεμιά να απολαμβάνει σωστές συνθήκες υγιεινής.

Σε επαγγελματικούς χώρους στη Νέα Ερυθραία. διαμορφώνουμε ένα πλάνο απολυμάνσεων που να ταιριάζει στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες χώρων όπως καφετέριες, χώροι εστίασης, εστιατόρια κ.α. Η εξόντωση μυγών, κατσαρίδων, μυρμηγκιών, τερμιτών και άλλων εντόμων όπως οι ψύλλοι, οι κοριοί, το σαράκι και ο σκόρος είναι μείζονος σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων. Πραγματοποιούμε επίσης μυοκτονίες για την αντιμετώπιση αρουραίων ενώ υπάρχει η δυνατότητα απώθησης πτηνών τα οποία αφήνουν περιττώματα και κουτουλιές.

Σε σπίτια και διαμερίσματα πολυκατοικιών στη Νέα Ερυθραία και στην Εκάλη αναλαμβάνουμε τη καταπολέμηση κατσαρίδων, μυγών, κοριών, κουνουπιών, τερμιτών, σκόρου, ψύλλων, σαρακιού και όλων των ζωυφίων που αποτελούν απειλή για την υγεία σας.

Η συνεργασία μας με πολύπειρους χημικούς και γεωπόνους αλλά και με εγκεκριμένα εργαστήρια εγγυάται αποτελεσματικές απολυμάνσεις και οικολογικές απεντομώσεις με την άμεση εξολόθρευση και απώθηση εντόμων και ζωυφίων.