Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Αξιοπιστία απολύμανσης

Η apolymanseis.gr έχει την ικανότητα, τη γνώση και την εμπειρία, τον εξοπλισμό και την υπευθυνότητα να πραγματοποιήσει κάθε αναγκαία απολύμανση άμεσα στο χώρο σας, με αξιοπιστία και με απόλυτη εγγύηση όχι μόνο της αποτελεσματικότητας αλλά και της και ασφάλειας. Η εμπειρία μας αλλά και η συνεχής ενημέρωση πάνω στις σύγχρονες μεθόδους και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των απολυμάνσεων, μας καθιστά πλήρως αξιόπιστους και μας κατατάσσει στις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο μας.

Εγγύηση αξιοπιστίας στην απολύμανση

Θέλουμε να είμαστε απόλυτα αξιόπιστοι γι αυτό η βασική αρχή μας είναι να επιλέγουμε τον τύπο και το βαθμό της απολύμανσης, αλλά και την ποιότητα των υλικών, με βάση όχι μόνο το είδος των παρασίτων που πρέπει να καταπολεμήσουμε σε ένα χώρο αλλά και με βάση το βαθμό επικινδυνότητας και όχλησης που προκαλούν. Αυτό, επειδή δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας υλικά και ποσότητες που δεν χρειάζονται, αλλά κυρίως γιατί επιδιώκουμε με κάθε κόστος να μη θέτουμε σε άσκοπους κινδύνους τους ανθρώπους και τα ζώα που βρίσκονται σε κάθε χώρο που χρήζει απολύμανσης.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε δεν είναι τοξικά και γι αυτό είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε ότι είναι αξιόπιστα και εντελώς ακίνδυνα για τα μωρά ή τα παιδιά σας ή τα κατοικίδια που κατοικούν μαζί σας εφ' όσον χρησιμοποιηθούν σωστά. Τις λύσεις που προτείνουμε ως ειδικοί για την απολύμανση στο σπίτι θα τις συζητήσουμε μαζί σας, ώστε να συμφωνήσουμε από κοινού στην ενδεδειγμένη λύση, σεβόμενοι τις ευαισθησίες σας και τις ανησυχίες σας.

Σε περιπτώσεις απεντομώσεων και απολυμάνσεων σε πολυκατοικία παρέχουμε πιστοποιητικό με την εγγύηση υγιεινολόγου, του ειδικού δηλαδή επιστήμονα που παρέχει την εγγύηση ότι τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται για την υγιεινή της πολυκατοικίας.

Επειδή τα θέμα της δημόσιας υγείας και της προστασίας του περιβάλλοντος μας αγγίζουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δεν φειδόμαστε κόπου αλλά και κόστους για να εξασφαλίσουμε ότι οι μέθοδοι και τα υλικά που χρησιμοποιούμε για απολυμάνσεις σε επαγγελματικούς χώρους θα είναι απόλυτα ασφαλή και πλήρως φιλικά προς στο περιβάλλον. Επιδίωξή μας είναι να αποκτήσουμε και να χτίσουμε την εμπιστοσύνη σας, ενεργώντας αδιαπραγμάτευτα μα αξιοπιστία και υπευθυνότητα.