Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Μαρούσι

Η εταιρία μας εδώ και χρόνια πραγματοποιεί απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε όλη την επικράτεια του δήμου Αμαρουσίου, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό απεντομώσεων και απολυμάνσεων. Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στο χώρο των απολυμάνσεων προάγοντας την χρήση οικολογικών σκευασμάτων τα οποία δεν έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα μας. Πραγματοποιούμε κάθε είδους απεντόμωση σε οπουδήποτε χώρο, ιδιωτικό και δημόσιο.

Πρώτο μας μέλημα στο Μαρούσι είναι η διασφάλιση της δημόσια υγείας με απολυμάνσεις και μυοκτονίες. Η τακτική απολύμανση πολυσύχναστων χώρων, κυρίως δημόσιων, είναι πολύ σημαντική για την εξάλειψη κάθε πιθανότητας μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών και επιδημιών. Ζωύφια και έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες και κουνούπια μπορούν να έχουν καταστροφική επίδραση στον άνθρωπο όταν ο πληθυσμός τους δεν ελέγχεται με απολυμάνσεις.

Στο Μαρούσι αναλαμβάνουμε επίσης την εξόντωση των κοριών, των ψύλλων και του σαρακιού, την απώθηση πτηνών και την καταπολέμηση κάθε είδους εντόμου και ζωυφίου που κάνει τη ζωή σας δύσκολή. Σε πολυπληθείς περιοχές όπως το Μαρούσι είναι σημαντική η εξόντωση των κατσαρίδων και η συχνή διενέργεια μυοκτονιών. Κουνούπια και μύγες μπορεί να είναι φορείς διάφορων ασθενειών και η έγκυρη αντιμετώπισή τους είναι πολύ σημαντική αφού πολλές από τις ασθένειες που μεταφέρουν μπορούν να αποβούν θανατηφόρες.

Οι απολυμάνσεις και οι απεντομώσεις που πραγματοποιούμε στο Μαρούσι είναι απολύτως ασφαλείς. Όλες οι εργασίες απεντόμωσης για την εξόντωση κατσαρίδων, μυγών, κουνουπιών, μυρμηγκιών διαθέτουν διεθνής πιστοποιήσεις. Σε «ευαίσθητες» περιοχές όπως στρώματα αλλά και στο σύνολο των χώρων που πραγματοποιούμε απολυμάνσεις χρησιμοποιούμε οικολογικά σκευάσματα, χωρίς τοξικές ουσίες, επιβλαβείς για τον άνθρωπο. Ειδικά για την εξολόθρευση κοριών και ψύλλων είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού κρύβονται σε στρώματα και μαξιλάρια.

Σε όλες μας τις εργασίες απολύμανσης στο Μαρούσι χρησιμοποιούμε μηχανήματα απεντόμωσης τελευταίας τεχνολογίας. Συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους χημικούς και εργαστήρια για την επιτυχή εξόντωση ακόμα και των εντόμων που κρύβονται μέσα στα έπιπλα όπως το σαράκι. Διαθέτουμε κάθε διεθνή και εγχώρια πιστοποίηση για τις απολυμάνσεις ενώ είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με τους κανονισμούς του Υπουργείο Ανάπτυξης και Γεωργίας.

Εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες όπου η αύξηση του πληθυσμού των κατσαρίδων και των κουνουπιών είναι εμφανής, σε χώρους εργασίας, δημόσιες υπηρεσίες, χώρους εστίασης κ.α. πρέπει να καταρτίζεται ένα ετήσιο πλάνο απεντομώσεων για την απολύμανση αυτών των κτιρίων.

Η πολυετής εμπειρία μας στο Μαρούσι, οι πολύ χαμηλές τιμές που προσφέρουμε σε όλες μας τις απολυμάνσεις και τα οικολογικά σκευάσματα στις απεντομώσεις μας, μας έχουν φέρει στη κορυφή των προτιμήσεων σας.