Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Άνω Λιόσια

Σε όλες τις γειτονιές, σπίτια και επαγγελματικούς χώρους του Δήμου Φυλής (Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Φυλή) διενεργούμε οικολογικές απεντομώσεις και απολυμάνσεις παντός τύπου. Εγγυόμαστε την άμεση εξολόθρευση μυρμηγκιών, κατσαρίδων, τερμιτών, κατσαρίδων και άλλων εντόμων τα οποία είναι υπεύθυνα για την μετάδοση σοβαρών μολυσματικών ασθενειών. Η εξόντωση εντόμων που βρίσκουν καταφύγιο σε έπιπλα αλλά και στρώματα (ψύλλοι, σαράκι, σκόροι, κοριοί) γίνεται με αποκλειστικά οικολογικά σκευάσματα, απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Στα Άνω Λιόσια συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένους γεωπόνους, χημικούς και εργαστήρια. Έτσι όλα μας τα σκευάσματα διαθέτουν πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας που εγγυώνται την επιτυχή αντιμετώπιση αρουραίων και ποντικιών. Επίσης, σε γειτονιές των Άνω Λιοσίων προχωράμε και στην απώθηση πτηνών και ερπετών με πολύ χαμηλό κόστος.

Η καταπολέμηση εντόμων και ζωυφίων όπως κατσαρίδες, κοριοί, ψύλλοι, κουνούπια, μύγες, τερμίτες, σκόροι, μυρμήγκια, κοριοί κ.α., αποτελεί προχειρότητα για την εταιρία μας στα Άνω Λιόσια, στο Ζεφύρι και στη Φυλή. Οι απεντομώσεις και οι εργασίες απολύμανσης που πραγματοποιούμε εγγυώνται την εξόντωση όλων των ανεπιθύμητων, επισκεπτών.

Σε επαγγελματικούς χώρους στα Άνω Λιόσια αναλαμβάνουμε την κατάρτιση ενός πλάνου απεντομώσεων που ταιριάζει στις ανάγκες του χώρους σας προσφέροντας παράλληλα ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Εκτός από την εξόντωση εντόμων όπως οι κατσαρίδες, οι ψύλλοι, τα κουνούπια, οι μύγες, το σαράκι, ο σκόρος, οι τερμίτες οι κοριοί και τα μυρμήγκια αναλαμβάνουμε την αντιμετώπιση αρουραίων και λοιπών τρωκτικών με μυοκτονίες. Στα Άνω Λιόσια προχωράμε και στην απώθηση πτηνών με απόλυτη επιτυχία. Η απομάκρυνση πτηνών και ερπετών αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία κάθε επαγγελματικού χώρου (καφετέριες, εστιατόρια κ.α.).

Σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα και σπίτια στα Άνω Λιόσια αναλαμβάνουμε απεντομώσεις με στόχο την εξόντωση κατσαρίδων, κοριών, τερμιτών, ψύλλων, μυρμηγκιών και όλων των εντόμων που σας προκαλούν πρόβλημα. Χρησιμοποιούμε σε όλες μας τις απολυμάνσεις οικολογικά σκευάσματα και ειδικά στην εξολόθρευση σαρακιού, κοριών και άλλων ζωυφίων.

Το κόστος των απολυμάνσεων και των οικολογικών απεντομώσεων στα Άνω Λιόσια είναι ιδιαίτερα χαμηλό ενώ η συνεργασία μας με φημισμένα εργαστήρια, γεωπόνους και χημικούς μας έχει εξασφαλίσει όλες τις διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Στα Άνω Λιόσια, στο Ζεφύρι και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου αποτελούμε την πλέον αξιόπιστη επιλογή για την διενέργεια επιτυχημένων απολυμάνσεων και ασφαλών απεντομώσεων με τη χρήση κορυφαίων οικολογικών σκευασμάτων.