Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Άλιμος

Στην περιοχή του Αλίμου έχουμε εδραιώσει τη παρουσία μας με καθημερινές εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης σε σπίτια, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια. Εγγυούμαστε την άμεση εξολόθρευση εντόμων όπως η κατσαρίδα, οι μύγες, τα μυρμήγκια, τα κουνούπια, οι τερμίτες, τα τσιμπούρια κ.α.

Στον Άλιμο διενεργούμε οικολογικές απολυμάνσεις μεγιστοποιώντας τον δείκτη ασφάλειας των απεντομώσεων. Τα σκευάσματα μας διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας και είναι απολύτως ασφαλή για το άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εξόντωση σαρακιού, κοριών, ψύλλων και άλλων εντόμων που κρύβονται σε στρώματα και σε ξύλινα έπιπλα.

Εκτός από τις πιο «συνηθισμένες» εργασίες απολύμανσης στον Άλιμο αναλαμβάνουμε και την αντιμετώπιση τρωκτικών όπως ποντίκια και αρουραίοι. Μεταξύ άλλων πραγματοποιούμε απώθηση πτηνών και ερπετών. Η καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών είναι μείζονος σημασίας για την υγεία του ανθρώπου. Σε περίπτωση όπου αντιληφθούμε την παρουσία εντόμων και παρασίτων πρέπει να απευθυνόμαστε άμεσα σε συνεργεία απεντομώσεων.

Κατσαρίδες, ποντίκια, μυρμήγκια, μύγες, τερμίτες, κοριοί ψύλλοι, αρουραίοι, σαράκι, κουνούπια και άλλα έντομα απειλούν καθημερινά την υγεία μας καθώς είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών. Σε καταστήματα στον Άλιμο καταρτίζουμε ένα πλάνο απολυμάνσεων προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε χώρου. Τρόφιμα και κρέατα αποτελούν πόλο έλξης για έντομα όπως κουνούπια, κατσαρίδες, μύγες κ.α. Απαιτείται έτσι η τακτική πραγματοποίηση απεντομώσεων.

Η απολυμάνσεις που λαμβάνουν χώρα σε επαγγελματικούς χώρους και σπίτια στον Άλιμο πραγματοποιούνται με οικολογικά σκευάσματα. Χάρη στη συνεργασία μας με εγκεκριμένα εργαστήρια και γεωπόνους τα σκευάσματα διαθέτουν διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις. Οι τιμές σε όλες τις απολυμάνσεις και τις οικολογικές απεντομώσεις που διενεργεί η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

Σε διαμερίσματα, σπίτια και πολυκατοικίες στον Άλιμο προσφέρουμε οικονομικά πακέτα απεντομώσεων και οικολογικών απολυμάνσεων. Τα οικολογικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε δεν έχουν τοξικές ουσίες και είναι απολύτως ασφαλή για την εξόντωση ψύλλων, κοριών, σαρακιού, σκόρου και άλλων ζωυφίων που κρύβονται σε ρούχα, στρώματα και έπιπλα.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η διατήρηση της σωστής υγιεινής σε σπίτια αλλά και σε καταστήματα για την εύρυθμη λειτουργία τους. Γι’ αυτό είμαστε 24 ώρες το 24ωρο κοντά σας προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες απολύμανσης σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.