Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Κορωπί

Σε όλες τις γειτονιές του Κορωπίου πραγματοποιούμε αποτελεσματικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις που στοχεύουν στην εξόντωση μυρμηγκιών, κατσαρίδων, κουνουπιών, τερμιτών, μυγών και άλλων ενοχλητικών εντόμων που κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Επίσης σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους στο Κορωπί διενεργούμε απολυμάνσεις για την καταπολέμηση τσιμπουριών, ψύλλων, κοριών, σαρακιού, σκόρου κ.α. Τα παραπάνω έντομα κρύβονται σε ρούχα, ξύλινα έπιπλα και στρώματα. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε αποκλειστικά εγκεκριμένα απωθητικά με ορθή χρήση.

Στο Κορωπί αναλαμβάνουμε όλη τη γκάμα των εργασιών απολύμανσης συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης αρουραίων και ποντικιών με μυοκτονίες ενώ πραγματοποιούμε και απώθηση πτηνών και ερπετών.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στις απεντομώσεις μας, διαθέτουν διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις χάρη στη συνεργασία μας με φημισμένα εργαστήρια και γεωπόνους. Οι τιμές για όλες τις απολυμάνσεις που πραγματοποιούμε (απομάκρυνση τρωκτικών, εξολόθρευση εντόμων κ.α.) είναι ιδιαίτερα χαμηλές έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαμβάνει σωστές συνθήκες υγιεινής.

Τα σύγχρονα απωθητικά φάρμακα που χρησιμοποιούμε στο Κορωπί εγγυώνται άμεσα αποτελέσματα. Είναι ιδανικά για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους όπως εργοστάσια, βιοτεχνίες, εμπορικά καταστήματα, γραφεία, εταιρίες, καφετέριες, χώρους εστίασης κ.α. Ειδικά σε χώρους όπου υπάρχουν τροφές, η εξόντωση κατσαρίδων, μυγών, τερμιτών, κουνουπιών και μυγών είναι πολύ σημαντική καθώς τα παραπάνω έντομα είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών. Το ίδιο ισχύει και για τους αρουραίους. Η αντιμετώπισή τους με μυοκτονίες πρέπει να γίνεται άμεσα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Απεντομώσεις στο Κορωπί με μικρό κόστος

Η εταιρία μας προσφέρει οικονομικά πακέτα απεντομώσεων σε επαγγελματικούς χώρους στο Κορωπί καταρτίζοντας ένα πλάνο καταπολέμησης εντόμων και απολυμάνσεων προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε χώρου. Τα απωθητικά μας εξασφαλίζουν την άμεση απομάκρυνση κάθε ανεπιθύμητου επισκέπτη.

Σε σπίτια και διαμερίσματα πολυκατοικιών στο Κορωπί αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και ολοκληρωμένες απεντομώσεις για την εξολόθρευση εντόμων, ζωυφίων και την απομάκρυνση ερπετών και τρωκτικών με μικρό κόστος. Προχωράμε στην άμεση εξόντωση κατσαρίδων αλλά και εντόμων που κρύβονται σε στρώματα και έπιπλα όπως ψύλλοι, σαράκι, σκόρος, κοριοί κ.α.

Καλύπτουμε άμεσα την απολύμανση - απεντόμωση σε όλες τις περιοχές και οικισμούς του Δήμου Κορωπίου όπως Καρελά, Κίτσι, Σέσι Κορωπίου, τους παραλιακούς οικισμούς Άγιο Δημήτριο & Αγία Μαρίνα και τις βιομηχανικές ζώνες που εκτείνονται στα βόρεια και νότια της πόλης με πλήθος εργοστασίων και άλλων εταιρειών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το κόστος των απολυμάνσεων είναι ιδιαίτερα χαμηλό είτε πρόκειται για σπίτια είτε για επαγγελματικούς χώρους. Τα απωθητικά και όλα μας τα σκευάσματα είναι τελευταίας γενιάς με πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας.