Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολύμανση σπιτιού

Σε μονοκατοικίες, βίλες αλλά και σε όλα τα σπίτια στα μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα, είναι πολύ σημαντική η διατήρηση της σωστής υγιεινής. Πολλές ασθένειες και επιδημίες, ιδιαίτερα επιβλαβείς για τους ανθρώπους μπορούν να εξαπλωθούν αν αμελήσουμε την τακτική καθαριότητα και την απολύμανση του σπιτιού. Ειδικά σε περιπτώσεις όπου έχουμε την παρουσία ποντικιών οι μυοκτονίες πρέπει να λαμβάνουν χώρα άμεσα για την ασφάλεια της υγείας σας.

Απολύμανση σε σπίτια Αθηνών και Αττικής

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε οικήματος, ανεξαρτήτου έκτασης, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς Οι ψεκασμοί που πραγματοποιούμε είναι απολύτως ασφαλείς αφού τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι τα πλέον οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Διαθέτουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και είναι εντελώς ακίνδυνα για όλες τις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι, εγκυμονούσες γυναίκες, βρέφη και παιδιά).

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των απεντομώσεων, το εξειδικευμένο συνεργείο μας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ικανό να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε περίσταση που αφορά την εξόντωση ανεπιθύμητων επισκεπτών. Αναλαμβάνουμε την απολύμανση όλων των κοινόχρηστων χώρων, όπως λεβητοστάσια, ακάλυπτοι χώροι, ταράτσες, κήπους, υπόγεια, γκαράζ κ.α.

Κατά την απολύμανση σπιτιού όταν το πρόβλημα είναι διαχειρίσιμο, δηλαδή υπάρχει ελεγχόμενη συγκέντρωση εντόμων και ζωυφίων όπως μυρμήγκια, τερμίτες, σαράκι, κατσαρίδες, ψύλλοι κ.α. μπορείτε να προβείτε μόνοι σας σε οικολογικές απολυμάνσεις χωρίς χημικούς ψεκασμούς για την απώθηση και την απομάκρυνσή τους.

Μια συνηθισμένη λύση είναι η τοποθέτηση σίτων σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες έτσι ώστε να αποκλείσουμε κλασικές εισόδους ζωυφίων όπως μυρμήγκια και κατσαρίδες.

Σε σπίτια με κήπους προτείνεται η φύτευση αρωματικών και φυτών τα οποία απωθούν έντομα και τρωκτικά. Είναι η πλέον οικολογική λύση αφού δεν διαταράσσεται το οικοσύστημα και δεν υπάρχουν χημικοί ψεκασμοί.

Με ειδικά μηχανήματα αύξησης και μείωσης της θερμοκρασίας μπορεί να επιτευχθεί αποτελεσματική απεντόμωση. Συνήθως τα μηχανήματα αυτά χρησιμοποιούνται από εξειδικευμένο απολυμαντικό συνεργείο.

Η εξολόθρευση κατσαρίδων, μυρμηγκιών, τερμιτών, σαρακιού, ψύλλων, σε ποντίκια - αρουραίους κ.α. γίνεται άμεσα στο χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά. Οι χαμηλές τιμές μας και το άψογο service μας έχουν φέρει στην κορυφή στον χώρο των απολυμάνσεων για τις περιοχές των Αθηνών, προαστίων αλλά και κάθε σημείο της Αττικής.