Καλέστε άμεσα: 210.964.43.10 --- 6988.601.213

Μυοκτονίες - Καταπολέμηση αρουραίων και άλλων τρωκτικών

Οι απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υγιεινή και καθαριότητα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Μυοκτονίες - Καταπολέμηση σε αρουραίους και ποντίκια

Ως μυοκτονία καλείται η καταπολέμηση τρωκτικών όπως ποντικιών και αρουραίων, κάποιες φορές αναφέρεται ως εξόντωση ποντικιών ενώ πολλές φορές σχετίζεται με τον όρο απομάκρυνση αρουραίων και άλλων τρωκτικών.

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις πυκνοκατοικημένες πόλεις κυρίως είναι τα τρωκτικά που αποτελούν μία πολύ σοβαρή εστία μολύνσεως. Η εταιρεία μας εκτός από τις απολυμάνσεις και απεντομώσεις αναλαμβάνει μυοκτονίες με μεγάλη αποτελεσματικότητα και επιτυχία.

Για την καταπολέμηση των τρωκτικών χρησιμοποιούμε παγίδες και δολωματικούς σταθμούς. Οι μυοκτονίες που γίνονται με χρήση τοξικών δολωμάτων δεν είναι νόμιμες, γι αυτό το λόγο η εταιρεία μας χρησιμοποιεί προϊόντα μυοκτονίας με την λιγότερη δυνατή τοξικότητα.

Οι απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες που διενεργούνται από την εταιρεία μας γίνονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, μετά από μελέτη του χώρου και την κατάλληλη χρονική περίοδο.

Οι μυοκτονίες γίνονται συνήθως την άνοιξη και το φθινόπωρο που είναι οι εποχές γέννησης των τρωκτικών. Για τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τα πιο σύγχρονα προϊόντα. Η εταιρεία μας έχει ειδική άδεια από το Υπουργείο Γεωργίας και χορηγεί πιστοποιητικό απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας μετά το πέρας της μυοκτονίας.

Πριν τις μυοκτονίες το επιστημονικό μας προσωπικό επισκέπτεται τους χώρους που πρόκειται να απολυμανθούν για να κάνει ειδική μελέτη και να δώσει προσφορά για τις μυοκτονίες. Η μελέτη συνίσταται στην εύρεση του κατάλληλου σκευάσματος για το συγκεκριμένο χώρο από τα εγκεκριμένα προϊόντα χαμηλής τοξικότητας που χρησιμοποιεί για την καταπολέμηση σε ποντίκια ή αρουραίους.

Οι επιστήμονες της εταιρεία μας καταρτίζονται διαρκώς για τις εξελίξεις που αφορούν τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες ώστε να μπορούν να καταπολεμούν με αποτελεσματικότητα τους μικροοργανισμούς, τα παράσιτα, τα έντομα και τα τρωκτικά. Γι αυτό και το όνομά μας είναι γνωστό στην αγορά εδώ και μία τριακονταετία. Ανάμεσα στους πελάτες μας συμπεριλαμβάνονται ιδιοκτήτες αποθηκών για τους οποίους οι μυοκτονίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς επίσης βιομήχανοι, επιχειρηματίες και απλοί πολίτες που θεωρούν τις απολυμάνσεις και απεντομώσεις πολύ σημαντικές για την υγιεινή και ασφάλεια των χώρων τους.

Εξόντωση ποντικιών με αποτελεσματική μυοκτονία