Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Μυοκτονίες - Καταπολέμηση ποντικιών και τρωκτικών

Οι απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υγιεινή και καθαριότητα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Μυοκτονίες - Καταπολέμηση σε αρουραίους και ποντίκια

Ως μυοκτονία καλείται η καταπολέμηση τρωκτικών όπως ποντικιών και αρουραίων, κάποιες φορές αναφέρεται ως εξόντωση ποντικιών ενώ πολλές φορές σχετίζεται με τον όρο απομάκρυνση αρουραίων και άλλων τρωκτικών.

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις πυκνοκατοικημένες πόλεις κυρίως είναι τα τρωκτικά που αποτελούν μία πολύ σοβαρή εστία μολύνσεως. Η εταιρεία μας εκτός από τις απολυμάνσεις και απεντομώσεις αναλαμβάνει μυοκτονίες με μεγάλη αποτελεσματικότητα και επιτυχία. Η αντιμετώπιση ποντικιών μέσα σε σπίτια δεν είναι από τις εύκολες εργασίες. Απαιτεί σχεδιασμό και ένα οργανωμένο πλάνο αντιμετώπισης αρκεί να σκεφτούμε ότι τα ποντίκια πληθαίνουν με ιλιγγιώση ταχύτητα. Το κάθε θηλυκό ποντίκι γεννά από 30 - 80 ποντίκια το χρόνο!

Για την καταπολέμηση των τρωκτικών χρησιμοποιούμε παγίδες και δολωματικούς σταθμούς. Οι μυοκτονίες που γίνονται με χρήση τοξικών δολωμάτων δεν είναι νόμιμες, γι αυτό το λόγο η εταιρεία μας χρησιμοποιεί εγκεκριμένα προϊόντα μυοκτονίας (μυοκτόνα ή ποντικοφάρμακα) με την λιγότερη δυνατή τοξικότητα.

Η αντιμετώπιση τρωκτικών καθορίζεται ανάλογα το είδος την εποχή, το μέρος και την έκταση του προβλήματος.

    Έτσι οι μυοκτονίες μπορεί να αφορούν:
  • Εξόντωση ποντικιών σε χώρους υγεινομικού ενδιαφέροντος
  • Απομάκρυνση ποντικιού από ντουλάπια, έπιλπλα ή πατώματα σπιτιού
  • Καταπολέμηση ποντικιών στο χωράφι ή αρουραίων σε αγρόκτημα
  • Εξόντωση ποντικιών στον κήπο ή αυλές σπιτιών
  • Καταπολέμηση τρωκτικών σε αποθήκες τροφίμων
  • Αντιμετώπιση αρουραίων ή ποντικιών σε εργοστάσια, βιοτεχνίες ή επαγγελματικούς χώρους
  • Μόνιμη απώθηση ποντικιών σε χώρους εστίασης (πιτσαρίες, ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες κ.α.)

Για την κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις χρησιμοποιούνται διαφορετικά σκευάσματα (είτε ποντικοφάρμακα είτε συσκευές απώθησης είτε χημικά φάρμακα άμεσης εξόντωσης ποντικιών.

Οι απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες που διενεργούνται από την εταιρεία μας γίνονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, μετά από μελέτη του χώρου και την κατάλληλη χρονική περίοδο.

Οι μυοκτονίες γίνονται συνήθως την άνοιξη και το φθινόπωρο που είναι οι εποχές γέννησης των τρωκτικών. Το πρόβλημα κυρίως παρουσιάζεται με την εμφάνιση ποντικιών σε στέγες, πατώματα, υπόγεια, σκεπές και λοιπές οροφές. Για τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τα πιο σύγχρονα προϊόντα. Η εταιρεία μας έχει ειδική άδεια από το Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (πρώην Υπουργείο Γεωργίας) και χορηγεί πιστοποιητικό απολύμανσης - απεντόμωσης και μυοκτονίας μετά το πέρας της μυοκτονίας.

Τιμές για αντιμετώπιση σε ποντίκια

Πριν τις μυοκτονίες το επιστημονικό μας προσωπικό επισκέπτεται τους χώρους που πρόκειται να επέμβει για να κάνει ειδική μελέτη και να δώσει προσφορά. Η μελέτη συνίσταται στην εύρεση του κατάλληλου σκευάσματος για το συγκεκριμένο χώρο από τα εγκεκριμένα προϊόντα χαμηλής τοξικότητας που χρησιμοποιεί για την καταπολέμηση σε ποντίκια ή αρουραίους. Οι τιμές θα κυμανθούν ανάλογα τον όγκο του προβλήματος, τον πληθυσμό των ποντικιών που πρέπει να αντιμετωπιστούν καθώς και το βαθμό δυσκολίας κατά την προσέγγιση του χώρου επέμβασης (υπόγεια, αποθήκες, χώροι εστίασης, εργοστάσια, κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών, εσωτερικά δωμάτια σπιτιού κ.α.).

Οι επιστήμονες της εταιρεία μας καταρτίζονται διαρκώς για τις εξελίξεις που αφορούν τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες ώστε να μπορούν να καταπολεμούν με αποτελεσματικότητα τους μικροοργανισμούς, τα παράσιτα, τα έντομα και τα τρωκτικά και πάντα στο μικρότερο κόστος της αγοράς. Γι αυτό και το όνομά μας είναι γνωστό στην αγορά εδώ και μία τριακονταετία. Ανάμεσα στους πελάτες μας συμπεριλαμβάνονται ιδιοκτήτες αποθηκών για τους οποίους οι μυοκτονίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς επίσης βιομήχανοι, επιχειρηματίες και απλοί πολίτες που θεωρούν τις απολυμάνσεις και απεντομώσεις πολύ σημαντικές για την υγιεινή και ασφάλεια των χώρων τους.

Το Apolymanseis Gr με υπεθυνότητα και αξιοπιστία παρουσιάζει ένα πλήρες πρόγραμμα μυοκτονίας για την επιτυχή αντιμετώπιση ποντικιών και αρουραίων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και πάντα σε σχέση με την αποτελεσματικότητα του έργου.

Εξόντωση ποντικιών με αποτελεσματική μυοκτονία