Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Χολαργός

Σε όλες τις γειτονιές στο Δήμο Χολαργού πραγματοποιούμε οικολογικές απεντομώσεις και απολυμάνσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των εντόμων και των τρωκτικών που σας ταλαιπωρούν. Προχωράμε στην άμεση εξόντωση, με μία μόνο επίσκεψη, των κατσαρίδων, των μυγών, των τερμιτών, των κουνουπιών, των μυρμηγκιών κ.α.

Στο Χολαργό καλύπτουμε όλη τη γκάμα των εργασιών απολύμανσης με απεντομώσεις που στοχεύουν στην εξολόθρευση ψύλλων, κοριών, σκόρων, σαρακιού και άλλων εντόμων που κρύβονται σε ρούχα, στρώματα και έπιπλα. Η απομάκρυνση τρωκτικών όπως οι αρουραίοι και τα ποντίκια πραγματοποιείται με την διενέργεια μυοκτονιών ενώ αναλαμβάνουμε και την απώθηση πτηνών και ερπετών.

Τα απωθητικά που χρησιμοποιούμε στο Χολαργό για την εξόντωση εντόμων και ζωυφίων είναι οικολογικά και διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας χάρη στη συνεργασία μας με εγκεκριμένα εργαστήρια και γεωπόνους.

Η τακτική διενέργεια απολυμάνσεων και οικολογικών απεντομώσεων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους είναι αναγκαία για την προστασία μας από την εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών. Η εταιρία μας συνεργάζεται στο Χολαργό με εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία καφετέριες και παντός τύπου επαγγελματικούς χώρους προσφέροντας απολυμάνσεις σε πολύ χαμηλό κόστος.

Η καταπολέμηση εντόμων όπως η κατσαρίδα, τα μυρμήγκια, οι μύγες, τα κουνούπια και οι τερμίτες πρέπει να πραγματοποιείται άμεσα, ειδικά σε χώρους όπου υπάρχουν τροφές και νωπά κρέατα, όπως τα κρεοπωλεία του Χολαργού. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί οικολογικά σκευάσματα στις απεντομώσεις για την απομάκρυνση εντόμων και τρωκτικών (αρουραίοι, ποντίκια). Η απουσία τοξικών ουσιών καθιστά τα απωθητικά μας απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τους χώρους που στεγάζουν τροφές.

Σε κατοικίες και διαμερίσματα πολυκατοικιών στο Χολαργό πραγματοποιούμε απολυμάνσεις για την εξόντωση κάθε είδους εντόμου (ψύλλοι, σκόροι, κατσαρίδες, κοριοί, σαράκι κ.α.) ενώ διενεργούμε και μυοκτονίες σε πολύ χαμηλές τιμές. Καταρτίζουμε μαζί με τον πελάτη (διαχειριστή, ένοικο διαμερίσματος) ένα πλάνο απεντομώσεων προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε χώρου.

Τα απωθητικά μας και όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις στο Χολαργό είναι οικολογικά και απολύτως ασφαλή. Διαθέτουν πιστοποιήσεις ποιότητας και προσφέρουν άμεσες λύσεις.