Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Απόσμηση χώρων – Τι είναι η απόσμηση

Απόσµηση είναι η χημική διαδικασία κατά την οποία βιοδιασπώνται οι οργανικές ουσίες που προέρχονται κυρίως από λιπαρά απόβλητα και κατ’ επέκταση συμβάλλουν στην δυσοσμία ενός χώρου.

Απόσμηση για απομάκρυνση οσμών

Η εταιρεία μας καλύπτει κάθε ξεχωριστή περίπτωση απόσμησης χώρων σε Αθήνα και Αττική χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν οικολογικούς και φιλικούς τρόπους επίτευξης με χαμηλό κόστος. Οι αποσμήσεις γίνονται για την αποφυγή οσμών (για αισθητικούς λόγους) αλλά κυρίως εκτελούνται για την απομάκρυνση οργανικών υπολειμμάτων (για λόγους υγιεινής).

Οι συνήθεις χώροι που καλύπτουμε είναι σε όλη την επικράτεια στεγασμένων χώρων. Έτσι την υπηρεσία απόσμησης προσφέρουμε σε:

 • Δήμους, Κρατικές Υπηρεσίες και δημόσιους χώρους
 • Αποχετευτικά δίκτυα, υπονόμους και απορριμματοφόρα
 • Χώρους επεξεργασίας λυμάτων και βόθρους
 • Νοσοκομεία και κέντρα υγείας
 • Υγρά – στερεά απόβλητα και βιολογικούς καθαρισμούς
 • Καταστήματα, βιοτεχνίες, βιομηχανικά συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους
 • Εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων (κρεοπωλεία, σφαγεία, ιχθυοτροφεία, πτηνοτροφεία, τυροκομεία κ.α.)
 • Μονάδες εκτροφής βοοειδών και πουλερικών
 • Χώρους εστίασης
 • Ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα
 • Κατοικίες (παιδικά δωμάτια, υπόγεια, αποθήκες, βόθρους κ.α.)
 • Αποθηκευτικούς χώρους που συνοδεύονται από περιττώματα ζώων και άλλα οργανικά λύματα.

Με την απόσμηση παρέχεται ευχάριστη ατμόσφαιρα με αντιβακτηριακές ιδιότητες απαλλαγμένη από μόνιμες κακοσμίες όπως αυτές που προέρχονται από: τσιγάρα, λιπαρές ουσίες, μούχλα, καμινάδες καυσαερίων, πετρελαιοειδή προϊόντα, χρωστικά κατάλοιπα, φυτοφάρμακα και οργανικά λύματα.

Υπηρεσίες απόσμησης σε χαμηλές τιμές

Η απόσμηση πραγματοποιείται με διάφορους τρόπους ανάλογα τις απαιτήσεις της περίπτωσης. Έτσι διακρίνουμε:

 1. Απόσμηση που πετυχαίνεται με τη χρήση αρωματικών σκευασμάτων όπως είναι τα αποσμητικά χώρου. Η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να επιτευχθεί από οποιονδήποτε με προϊόντα που μπορεί εύκολα να βρεί σε φαρμακεία ή καταστήματα καλλυντικών. Η απόσμηση αυτού του τύπου συμβαίνει στις πιο ήπιες περιπτώσεις και δεν απαιτείται τεχνικό προσωπικό.
 2. Απώθηση δυσοσμιών από συνδυασμό αερίων, υγρών και στερεών ουσιών. Στην πραγματικότητα πρόκειται για σύμπλεγμα που δημιουργείται από αιθέρια έλαια φυτών ουσίες, από υγρά μίγματα φυτικών λιπών και από πορώδεις επιφάνειες ειδικών πετρωμάτων που στόχο έχουν να εγκλωβίσουν τις ανεπιθύμητες οργανικές οσμές. Το είδος αυτής της απόσμησης εφαρμόζεται σε χώρους μαζικής εστίασης, σε εταιρείες επεξεργασίας τροφίμων (catering, σφαγεία, κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία), σε εργοστάσια επεξεργασίας ή παρασκευής χημικών σκευασμάτων, σε μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων και βιολογικών καθαρισμών μέχρι και σε οικίες καθώς είναι ένας καθαρά βιολογικός τρόπος αντιμετώπισης της.
 3. Απόσμηση με τη χρήση μηχανημάτων όπως είναι οι γεννήτριες παραγωγής όζοντος. Το όζον πετυχαίνει άμεση εξολόθρευση σε βακτήρια, μύκητες μικρόβια και άλλους μικροοργανισμούς. Θεωρείται ο πιο οικολογικός τρόπος καθώς δεν γίνεται χρήση χημικών φαρμάκων και για το λόγο αυτό η μέθοδος συνίσταται σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, χώρους εστίασης και καταλύματα διαμονής.

Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στα θέματα υγιεινής προσφέρουμε αποσμήσεις με τα πλέον φιλικά ως προς το περιβάλλον προϊόντα και σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Παραδίδουμε το χώρο σας χωρίς δυσοσμίες ώστε να μπορεί να είναι απόλυτα λειτουργικός. Παράλληλα ο χώρος είναι απαλλαγμένος από τοξικά υπόλοιπα για το δέρμα ή το αναπνευστικό σύστημα και την όσφρηση λαμβάνοντας υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης υγείας που απαιτούνται.