Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Τιμές απολυμάνσεων - απεντομώσεων

Οικονομικές τιμές σε απεντομώσεις και απολυμάνσεις

Στην εταιρεία μας που υποστηρίζεται από τον κόμβο Apolymanseis.Gr προσπαθούμε να παρέχουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε χαμηλές τιμές χωρίς να μειώνεται η ποιότητα των υπηρεσιών. Για την κάθε απολύμανση παρέχουμε οικονομικές προτάσεις με κόστος ικανό να ανταγωνίζεται τις υπόλοιπες εταιρείες στο νομό Αττικής.

Οι απολυμάνσεις περιλαμβάνουν πολλές και διαφορετικές εργασίες πραγματοποιούνται σε πολλούς και διαφορετικής χρήσης χώρους με διαφορετικές απαιτήσεις σε ένα μεγάλο εύρος τιμών ανάλογα την υπηρεσία. Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών, νοσοκομεία, δημόσια και σχολικά κτήρια, κλιμακοστάσια, λεβητοστάσια, αποθήκες, υπόγεια, φωταγωγούς, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες κ.α.), εργαστήρια, επαγγελματικούς χώρους, όπως επίσης σε φρεάτια και αποχετευτικά δίκτυα. Οι οικονομικές τιμές παίζουν συνήθως καταλυτικό ρόλο στην ανάληψη ενός έργου είτε πρόκειται για σπίτι είτε για επαγγελματικό χώρο.

Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται επίσης σε πλοία και θαλαμηγούς. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν εκτός από απολυμάνσεις, απώθηση εντόμων, απώθηση πτηνών, καθαρισμούς, εξόντωση κατσαρίδων, αποσμήσεις, μυοκτονίες, μικροβιοκτονίες, απεντομώσεις και άλλες συναφείς εργασίες και όλα αυτά στο χαμηλότερο κόστος που θα συναντήσετε.

Οι τιμές εξαρτώνται αφενός από το είδος και το μέγεθος της απολύμανσης που απαιτείται και αφετέρου από την κατάσταση που βρίσκεται ο χώρος πριν γίνει η απολύμανση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι τιμές να διαμορφώνονται ανάλογα με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Έτσι ανάλογα την υπηρεσία σε σχέση με πολλές εταιρείες διατηρούμε τις φθηνότερες τιμές στην αγορά στο χώρο των απολυμάνσεων.

Παράγοντες κόστους απεντόμωσης

Η κάθε απεντόμωση κοστίζει διαφορετικά ανάλογα την περίπτωση. Είναι λογικό το κόστος να εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες.

    Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικούς από τους βασικούς παράγοντες που καθορίζουν την τιμή μιας απεντόμωσης.
  • Ο χώρος κάλυψης: Τα τετραγωνικά μέτρα που θα καλυφτούν με ψεκασμούς είναι από τους σπουδαιότερους παράγοντες στην τιμή μιας απεντόμωσης. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει διαφορά στις τιμές μεταξύ ενός μικρού διαμερίσματος με έναν αποθηκευτικό χώρο εργοστασίου.
  • Η ευκολία προσέγγισης στο χώρο: Είναι λογικό ότι το κόστος ανεβαίνει όταν πρόκειται για δυσβατο μέρος όπως ένα στενό πατάρι ή μία αποθήκη απομακρυσμένη από δρόμο.
  • Η ποσότητα των χημικών φαρμάκων: Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι μεγάλες επιφάνειες απαιτούν περισσότερα λίτρα φαρμάκων για το ψέκασμα.
  • Η ποιότητα των χημικών σκευασμάτων: Τα πιστοποιημένα φάρμακα από διεθνείς φορείς σίγουρα έχουν μεγαλύτερο κόστος από άγνωστης προέλευσης φάρμακα.
  • Η εμπειρία και τεχνογνωσία του τεχνικού προσωπικού: Εκτός από τα σκευάσματα παίζει ρόλο και η γνώση αυτού που θα αναλάβει τον ψεκασμό.
  • Η υποστήριξη από επιστημονικό προσωπικό: Γεωπόνοι ή υγιεινολόγοι θεωρούνται οι πλέον ειδικοί στις εφαρμογές απεντομώσεων. Η φήμη του επιστήμονα αυξάνει και τις τιμές.
  • Η πιστοποίηση από ειδικό επιστήμονα.: Καθένας κατανοεί ότι μία απεντόμωση χωρίς πιστοποιητικό δεν παρέχει εγγύηση και ίσως στοιχίζει φθηνά.
  • Οι απαιτήσεις της απεντόμωσης: Σίγουρα όταν επιθυμείς το τέλειο αποτέλεσμα απαιτούνται και διαφορετικές επεμβάσεις αντιμετώπισης των εντόμων. Τα χρόνια προβλήματα με έντομα είναι σίγουρα πιο δύσκολα και έτσι επιβαρύνουν το κόστος της καταπολέμησης.

Όσον αφορά το Apolymanseis Gr τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα και εντελώς ακίνδυνα για την υγεία ανθρώπων και κατοικίδιων εφόσον εφαρμοστούν σωστά. Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι υψηλή σε σχέση πάντα με το κόστος μιας απεντόμωσης και οι απαιτήσεις του πελάτη αλλά και των χώρων για απολύμανση πραγματοποιούνται στο ακέραιο και αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν και η ποιοτική και ασφαλής εργασία για μας αδιαπραγμάτευτα, καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι τιμές μας να διατηρούνται στα χαμηλότερα επίπεδα της αγοράς. Είναι πολύτιμο για μας η εμπιστοσύνη των πελατών μας και βασικό μας μέλημα είναι να τη διατηρήσουμε και να τη χτίσουμε.