Καλέστε άμεσα: 210.964.43.10 --- 6988.601.213

Τιμές απολυμάνσεων - απεντομώσεων

Οι απολυμάνσεις περιλαμβάνουν πολλές και διαφορετικές εργασίες πραγματοποιούνται σε πολλούς και διαφορετικής χρήσης χώρους με διαφορετικές απαιτήσεις. Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών, δημόσια και σχολικά κτήρια, κλιμακοστάσια, λεβητοστάσια, αποθήκες, φωταγωγούς, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εργαστήρια, επαγγελματικούς χώρους, όπως επίσης σε φρεάτια και αποχετευτικά δίκτυα.

Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται επίσης σε πλοία και θαλαμηγούς. Οι απολυμάνσεις περιλαμβάνουν απώθηση εντόμων, απώθηση πτηνών, καθαρισμούς, εξόντωση κατσαρίδων, αποσμήσεις, μυοκτονίες, μικροβιοκτονίες, απεντομώσεις και άλλες συναφείς εργασίες και όλα αυτά στο χαμηλότερο κόστος που θα συναντήσετε.

Οι τιμές εξαρτώνται αφενός από το είδος και το μέγεθος της απολύμανσης που απαιτείται και αφετέρου από την κατάσταση που βρίσκεται ο χώρος πριν γίνει η απολύμανση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι τιμές να διαμορφώνονται ανάλογα με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Έτσι ανάλογα την υπηρεσία σε σχέση με πολλές εταιρείες διατηρούμε τις φθηνότερες τιμές στην αγορά στο χώρο των απολυμάνσεων.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά και εντελώς ακίνδυνα για την υγεία ανθρώπων και κατοικίδιων. Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι υψηλή και οι απαιτήσεις του πελάτη αλλά και των χώρων για απολύμανση πραγματοποιούνται στο ακέραιο και αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν και η ποιοτική και ασφαλής εργασία για μας αδιαπραγμάτευτα, καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι τιμές μας να διατηρούνται στα χαμηλότερα επίπεδα της αγοράς. Είναι πολύτιμο για μας η εμπιστοσύνη των πελατών μας και βασικό μας μέλημα είναι να τη διατηρήσουμε και να τη χτίσουμε.