Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Νίκαια

Σε όλες τις γειτονιές του δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, προσφέρουμε κορυφαίες εργασίες απολύμανσης και οικολογικών απεντομώσεων. Οι απολυμάνσεις μας ενδείκνυνται για την εξόντωση μυγών, κατσαρίδων, τερμιτών, κουνουπιών, μυρμηγκιών και την καταπολέμηση όλων των εντόμων που είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών. Στη Νίκαια και στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη αναλαμβάνουμε την απώθηση πτηνών και ερπετών. Για την αντιμετώπιση των ποντικιών και των αρουραίων προχωράμε σε μυοκτονίες οι οποίες δίνουν άμεση λύση στο πρόβλημά σας.

Επίσης δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξολόθρευση ψύλλων, κοριών, σκόρου και σαρακιού. Τα έντομα αυτά κρύβονται σε μέρη όπου ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή όπως στρώματα και ξύλινα έπιπλα. Σε επαγγελματικούς χώρους και σπίτια στη Νίκαια, για την καταπολέμηση των παραπάνω εντόμων χρησιμοποιούμε αποκλειστικά οικολογικά σκευάσματα για τις απολυμάνσεις.

Όλες οι απεντομώσεις και τα σκευάσματά μας που χρησιμοποιούνται στη Νίκαια είναι απολύτως ασφαλή για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η συνεργασία μας με κορυφαίους γεωπόνους, φυσικούς και εργαστήρια μας έχει εξασφαλίσει αποτελεσματικές εξοντώσεις εντόμων και παράλληλα όλες τις πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Στο δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη συνεργαζόμαστε με πληθώρα επαγγελματικών χώρων προσφέροντας κορυφαίες απεντομώσεις με πολύ χαμηλό κόστος. Η ανάγκη για επιτυχή αντιμετώπιση εντόμων και απολυμάνσεων είναι επιτακτική ιδιαίτερα σε δημόσιες υπηρεσίες και χώρους εστίασης όπως εστιατόρια και καφετέριες. Σε αυτούς τους χώρους προχωράμε στην εξολόθρευση κατσαρίδων, ψύλλων, μυρμηγκιών, σκόρου, κουνουπιών, μυγών, σαρακιού, κοριών και όλων των εντόμων που έλκονται από τρόφιμα και σκουπίδια. Η εξόντωση ποντικιών και αρουραίων γίνεται με απόλυτη επιτυχία με τη διενέργεια μυοκτονιών.

Σε διαμερίσματα πολυκατοικιών και σπίτια στη Νίκαια αναλαμβάνουμε απεντομώσεις για την εξόντωση και καταπολέμηση κάθε εντόμου που αποτελεί απειλή για την δημόσια υγεία. Μαζί με τους ενοίκους ή τον διαχειριστή καταρτίζουμε ένα πλάνο απολυμάνσεων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Οι χαμηλές τιμές ισχύουν για όλες μας τις απολυμάνσεις, ακόμα και για την απώθηση πτηνών, τρωκτικών και ερπετών.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε όλες μας τις απεντομώσεις στη Νίκαια και στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη είναι οικολογικά (όσο το δυνατόν) και απολύτως ασφαλή. Η εταιρία μας θα σας κάνει να ξεχάσετε ανεπιθύμητους επισκέπτες όπως ο σκόρος, τα μυρμήγκια, σαράκι, οι τερμίτες, οι ψύλλοι, τα κουνούπια, οι κοριοί, οι κατσαρίδες, οι μύγες κ.α. χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης εντόμων και άλλων βλαβερών οργανισμών.