Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Καταπολέμηση μυγών

Οι μύγες ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, μαζί με τα κουνούπια αποτελούν τα πλέον ενοχλητικά έντομα που μας κάνουν να χάνουμε τον ύπνο μας μεσημέρι και βράδυ. Οι μύγες ζούνε, τρέφονται και αναπαράγονται πάντα κοντά στον άνθρωπο, αφού η διαβίωση τους καθίσταται εύκολη από τις οργανικές ύλες και τα κατάλοιπα των ανθρώπων. Έχει επικρατήσει η άποψη ότι η μύγα είναι δύσκολο να απωθηθεί και ακόμα πιο δύσκολη θεωρείται η εξόντωση της μύγας μιας και ίπταται, σε αντίθεση με άλλα ζωύφια και έντομα που δεν πετάνε και η εξολόθρευσή τους φαίνεται πιο εύκολη υπόθεση. Αυτό φυσικά δεν ισχύει αφού το Apolymanseis.gr σας εγγυάται την άμεση απώθηση των μυγών και την εξόντωση τους με τα πλέον ασφαλή και εξειδικευμένα σκευάσματα τα οποία διαθέτουν άδεια έγκρισης και κυκλοφορίας από το αρμόδιο Υπουργείο (ΥΠ.Α.Α.Τ) και σε πολύ χαμηλές τιμές. Χρόνια τώρα είμαστε πρώτοι στο χώρο των απεντομώσεων και δραστηριοποιούμαστε σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Αττικής (Αθήνα, προάστια Αθηνών, τοποθεσίες εξοχικών κατοικιών, κτήματα, φάρμες κ.α.).

Καταπολέμηση και απεντόμωση μύγας

Για την αντιμετώπιση των μυγών το συνεργείο απεντομώσεων πρέπει να εξακριβώσει πρώτα το είδος της μύγας και εν συνεχεία πραγματοποιούμε ψεκασμούς στους εξωτερικούς χώρους, όπως τους τοίχους της οικίας ή του κτιρίου χρησιμοποιώντας ψεκαστήρα χαμηλής προπίεσης για την αποτελεσματική καταπολέμηση των μυγών. Οι ψεκασμοί για την απώθηση των μυγών πρέπει να επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε χώρους όπου αναπαύονται και που αναζητούν την τροφή τους. Στους στάβλους ζώων και σε χώρους βιολογικών καθαρισμών συνιστώνται ακόμα συχνότεροι ψεκασμοί.

Στους εσωτερικούς χώρους οι ψεκασμοί για την εξόντωση των μυγών επικεντρώνονται συνήθως στα φρεάτια και στα σιφώνια. Το πιο σύνηθες είδος είναι η μύγα των φρεατίων (Psychodidae) και οι καταπολέμηση των μυγών αυτών απαιτεί μια επίσκεψη του συνεργείου μας. Όλες οι υπηρεσίες απεντόμωσης μας προσφέρονται σε τιμές κόστους. Όταν η οικιακή μύγα ή το δροσόφιλο είναι το πρόβλημά σας, τότε εφαρμόζοντας ειδικές τεχνικές τοποθετούμε τα ειδικά εντομοκτόνα σε μη ορατά μέρη με αποτέλεσμα κατόπιν της επαφής του εντόμου με το σκεύασμα να προκαλείται παράλυση και θάνατος στις μύγες.

Η εξόντωση των μυγών είναι μια απαραίτητη εργασία όχι μόνο για τους χώρους εστίασης, τις τουριστικές επιχειρήσεις, τα νοσοκομεία και τα ξενοδοχεία αλλά και για τα σπίτια μας, είτε αυτά βρίσκονται σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα, είτε σε μικρές πόλεις και αγροικίες καθώς οι μύγες είναι φορείς πολλών και επικίνδυνων ασθενειών. Παρόλο που βρίσκονται σε αφθονία, οι μύγες δεν είναι τόσο αθώες όσο φαίνονται και ο έλεγχος του πληθυσμού τους κρίνεται απαραίτητος.

Υπολογίζεται ότι μια μύγα μπορεί να μεταφέρει πληθώρα παθογόνων μικροοργανισμών και παρασίτων. Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, στο εξωτερικό της μύγας βρίσκονται μισό δισεκατομμύριο μικροοργανισμοί και σχεδόν 30 εκατομμύρια στον εντερικό τους σωλήνα. Με αυτό τον τρόπο έχει την ικανότητα να ρυπαίνει ρούχα, έπιπλα, τροφές αλλά και το νερό. Δεδομένης της κατασκευής του σώματός της, η μεταφορά των παθογόνων μικροοργανισμών είναι αρκετά εύκολη καθώς οι τελευταίοι «κολλάνε» στα τριχίδια που βρίσκονται στη προβοσκίδα και στα πόδια της.

Οι μύγες αποτελούν μια κατηγορία εντόμων με ιδιαίτερη υγειονομική σημασία καθώς μπορούν να μεταφέρουν ιούς (πολιομυελίτιδα και μολυσματική ηπατίτιδα), βακτήρια (άνθρακας, καμπυλοβακτηρίδιο, Σιγκέλλα, Σαλμονέλλα, E.coli, Σταφυλόκκος) και πρωτόζωα (Κρυπτοσπορίδιο) είτε σε ανθρώπους είτε σε ζώα. Οι μύγες προκαλούν τη Μυίαση. Σε αυτή τη περίπτωση οι προνύμφες της μύγας φιλοξενούνται, μέχρι να ενηλικιωθούν, σε ζωντανούς οργανισμούς όπως άνθρωποι, ενώ ως ξενιστές μπορούν να λειτουργήσουν και τα πτώματα. Η αφρικανική τρυπανοσωμίαση ή “ασθένεια του ύπνου” προκαλείται από τη μύγα τσε – τσε και προκαλεί πόνους στις αρθρώσεις, πονοκεφάλους και διαταραχές στον ύπνο. Το συγκεκριμένο είδος ΔΕΝ εντοπίζεται στην Χώρα μας.

Στο Apolymanseis.gr θέτουμε πάντα ως προτεραιότητα τη δικιά σας ασφάλεια και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Έχοντας χαρακτηριστεί από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα ως μία ωρολογιακή βόμβα, η μύγα μόνο ως τέτοια μπορεί να αντιμετωπίζεται. Για το λόγο αυτό σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες εξόντωσης μυγών σε τιμές κόστους.

Διαθέτουμε τον καλύτερο εξοπλισμό όσον αφορά την καταπολέμηση μυγών. Το συνεργείο μας προσφέρει άψογο και άμεσο service ενώ παρακολουθούμε συνεχώς όλες τις εξελίξεις αναφορικά με την απώθηση των μυγών. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε την δικιά σας υγεία καθώς τα σκευάσματα με τα οποία πραγματοποιούνται οι ψεκασμοί και ραντισμοί είναι φιλικά προς το περιβάλλον και εγκεκριμένα για την χρήση τους σε κατοικημένους χώρους. Ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζονται δεν αποτελεί πηγή κινδύνου σε ευπαθείς ηλικιακές ομάδες όπως βρέφη, παιδιά, εγκύους, ηλικιωμένους αλλά και σε ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν διάβρωση στους χώρους όπου χρησιμοποιούνται και πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι η συνεργασία μας με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, κατοικίες, χώρους εστίασης και λοιπούς επαγγελματικούς χώρους. Με τιμές σταθερά χαμηλές προσφέρουμε τις καλύτερες πιστοποιημένες υπηρεσίες στο χώρο των απεντομώσεων και απολυμάνσεων.

Για την απώθηση και την εξόντωση των μυγών υπάρχουν και οικολογικοί τρόποι οι οποίοι όμως αποτελούν προσωρινές λύσεις αφού σε περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε πρόβλημα χρειάζεται η άμεση επέμβαση από τα ειδικά συνεργεία απολυμάνσεων και απεντομώσεων.

  • Πλαστικές συσκευασίες με χυμό φρούτων που προσελκύουν τις μύγες. Αυτές οι οικολογικές παγίδες μπορούν να χωρέσουν έως και 40.000 μύγες.
  • Εντομοπαγίδες με κολλώδη επιφάνεια και ηλεκτρικές εντομοπαγίδες για άμεση αντιμετώπιση.
  • Τοποθέτηση σητών σε μπαλκονόπορτες και παράθυρα.
  • Άμεση απομάκρυνση των σκουπιδιών μας γιατί οι οργανικές ουσίες αποτελούν πόλο έλξης για τις μύγες. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο πλένουμε αμέσως τα πιάτα μας και καθαρίζουμε το πάτωμα και τις επιφάνειες της κουζίνας με φαγητό και ψίχουλα.
  • Όλα μας τα δοχεία πρέπει να κλείνονται πολύ καλά προς απώθηση των μυγών.

Αντιμετώπιση σε μύγες και εξόντωση