Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Κερατσίνι & Δραπετσώνα

Πραγματοποιούμε άμεσα και υπεύθυνα απεντομώσεις στο Κερατσίνι και σε όλες τις περιοχές του δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Οι απολυμάνσεις που διενεργούμε έχουν ως αποτέλεσμα την άμεση εξόντωση ψύλλων, σκόρων, τερμιτών, κοριών και άλλων εντόμων που είναι υπεύθυνα για την μετάδοση σοβαρών μολυσματικών ασθενειών. Κάποια από αυτά τα ζωύφια κρύβονται σε ξύλινα έπιπλα και στρώματα, γεγονός που κάνει αναγκαία τη χρήση οικολογικών σκευασμάτων για τις απολυμάνσεις.

Η εξολόθρευση κατσαρίδων, μυρμηγκιών, σαρακιού και άλλων εντόμων στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα αποτελεί υπόθεση ρουτίνας για το συνεργείο μας. Εκτός από τις «κλασικές» απολυμάνσεις στις γειτονιές του δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας αναλαμβάνουμε την απώθηση πτηνών, ερπετών και την αντιμετώπιση αρουραίων και ποντικιών με μυοκτονίες.

Η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με απολύτως ασφαλή σκευάσματα, αφού διενεργούμε οικολογικές απολυμάνσεις στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα. Διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών (γεωπόνοι, χημικοί, υγειινολόγοι), χάρη στους οποίους τα σκευάσματά μας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Συνεργαζόμαστε με πληθώρα επαγγελματικών χώρων, όπως χώροι εστίασης, εστιατόρια, καφετέριες αλλά και δημόσιες υπηρεσίες σε ολόκληρο το δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Σε μέρη με μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού στο Κερατσίνι είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση τακτικών απολυμάνσεων για την απώθηση πτηνών, ερπετών και την αντιμετώπιση αρουραίων - ποντικιών οι οποία έλκονται από τρόφιμα και κρέατα. Εξαιρετικά σημαντική είναι και η εξολόθρευση κατσαρίδων, μυγών, κουνουπιών και μυρμηγκιών για τον ίδιο λόγο.

Μαζί με τον πελάτη στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα, καταρτίζουμε ένα πλάνο απεντομώσεων που ταιριάζει στις ανάγκες κάθε χώρου. Προσφέρουμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε όλες μας τις απολυμάνσεις και απεντομώσεις οι οποίες διαθέτουν πιστοποίηση ασφάλειας και ποιότητας από τους αρμόδιους φορείς.

Σε σπίτια και διαμερίσματα πολυκατοικιών σε ολόκληρο το δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας αναλαμβάνουμε την εξόντωση κάθε είδους εντόμου (κατσαρίδα, ψύλλοι, μυρμήγκια, κοριοί, μύγες, κουνούπια, σκόροι, σαράκι, τερμίτες κ.α.). Επίσης διενεργούμε οικολογικές απολυμάνσεις με πολύ χαμηλό κόστος. Με τις οικολογικές απεντομώσεις στο Κερατσίνι μεγιστοποιούμε το δείκτη ασφάλειας για εσάς, τα κατοικίδιά σας και το περιβάλλον.

Σε ολόκληρο το δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες απολύμανσης, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για την οποιαδήποτε εργασία απολύμανσης χρειαστείτε.