Καλέστε άμεσα: 210.964.43.10 --- 6988.601.213

Η ομάδα του Apolymanseis.Gr

Το Apolymanseis.Gr διαθέτει το καλύτερο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό που εγγυάται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί επάξια στο χώρο των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών.

Προφίλ εταιρείας απολυμάνσεων - Apolymanseis.GR

Η σχολαστική υγιεινή είναι κάτι πολύ σημαντικό σε αστικές και αγροτικές περιοχές και έχει άμεση σχέση με την ασφάλεια και την δημόσια υγεία. Η δε διατήρηση της υγιεινής, πέραν της καθαριότητας, επιτυγχάνεται με απολυμάνσεις. Με τον όρο απολύμανση, εννοούμε τη διαδικασία που έχει σαν στόχο και αποτέλεσμα την απομάκρυνση από αντικείμενα, χώρους, και εγκαταστάσεις, όλων των παθογόνων μικροοργανισμών οι οποίοι ευθύνονται για τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, και επιτυγχάνεται με πολλούς τρόπους, μηχανικούς, φυσικούς ή χημικούς. Απολυμάνσεις θεωρούνται επίσης οι απεντομώσεις, και η καταπολέμηση τρωκτικών και παρασίτων, ως φορείς παθογόνων μικροοργανισμών. Στον τομέα των απολυμάνσεων, περιλαμβάνεται επίσης ή απώθηση πτηνών.

Η apolymanseis.gr με την πολυετή πείρα, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, τον σύγχρονο εξοπλισμό και την συνεχή ενημέρωση και ανανέωση των μεθόδων, βρίσκεται μέσα στις παλαιότερες και πιο άρτια οργανωμένες στον τομέα των Απολυμάνσεων. Γι αυτό είμαστε στη διάθεσή σας, ακόμα και για τις πιο δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις όλων των τύπων σε αστικές, αγροτικές, κτηνοτροφικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις όλων των μεγεθών σε όλη την Ελλάδα.

Οι μέθοδοι και τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην apolymanseis.gr συμμορφώνονται πλήρως στις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και ακολουθούν τα πρότυπα ποιότητας ISO και HACCP. Δίνουμε σαν εταιρία ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή ώστε η εκτέλεσή των απολυμάνσεων να γίνεται με τρόπο οριστικό και υπεύθυνο, με προτεραιότητα στην πλήρη ασφάλεια των ανθρώπων και των κατοικίδιων ζώων που βρίσκονται εκεί. Επίσης όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε επιλέγουμε, ως αρχή λειτουργίας, να είναι οικολογικά και φιλικά προς το Περιβάλλον.

Η στενή συνεργασία μας με επιτελείο ειδικών συμβούλων και εξειδικευμένων επιστημόνων εξασφαλίζει ότι η απολύμανση που μας αναθέτετε θα γίνει σωστά και με ασφάλεια για τη δημόσια υγεία και με σύγχρονες και εγκεκριμένες μεθόδους που εξασφαλίζουν οριστική επίλυση των όποιων προβλημάτων απολύμανσης μας ανατίθενται. Δεν διστάζουμε δε, για την επίτευξη αυτού μας του στόχου, να συνεργαζόμαστε και με ερευνητικά κέντρα εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας μας, διατηρώντας την αξιοπιστία της apolymanseis.gr στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα.

Και βέβαια, το apolymanseis.gr γεννήθηκε ως ιδέα, όχι μόνο για να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες απολυμάνσεων, αλλά και για να σας βοηθήσει να βρείτε τις δικές σας λύσεις εντελώς δωρεάν, με πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές που θα βρείτε σ’ αυτό. Αν παρόλα αυτά, χρειαστείτε κάποια επιπλέον πληροφορία, θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.