Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Αχαρνές

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις Αχαρνές και σε όλη την επικράτεια του δήμου Αχαρνών. Πραγματοποιούμε άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια απολυμάνσεις και οικολογικές απεντομώσεις για την αντιμετώπιση όλων των εντόμων που σας ταλαιπωρούν. Η εξόντωση της κατσαρίδας και των μυρμηγκιών αποτελεί την πιο συχνή εργασία απεντόμωσης. Αναλαμβάνουμε την εξόντωση κοριών και άλλων επικίνδυνων για την υγεία μας ζωυφίων όπως οι ψύλλοι και το σαράκι. Η μεγάλη γκάμα των απολυμάνσεων μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την απώθηση πτηνών, μυγών και κουνουπιών.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για τις απολυμάνσεις στις Αχαρνές και σε ολόκληρο το δήμο Αχαρνών είναι οικολογικά και διαθέτουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις. Το γεγονός ότι δεν έχουν τοξικές ουσίες τις καθιστά ιδανικές για την εξόντωση ζωυφίων που κρύβονται σε στρώματα και έπιπλα όπως το σαράκι, οι ψύλλοι και οι κοριοί. Για την διαπίστωση της παρουσίας κοριών, σαρακιού και ψύλλων απαιτείται η επίσκεψη ενός έμπειρου συνεργείου απολυμάνσεων και η επιλογή των κατάλληλων οικολογικών σκευασμάτων απεντόμωσης.

Σε δημόσιους χώρους και χώρους εστίασης στις Αχαρνές - Μενίδι, όπως καφετέριες και εστιατόρια, η διατήρηση της σωστής υγιεινής είναι μείζονος σημασίας. Μαζί με τον πελάτη καταρτίζουμε ένα πρόγραμμα απεντομώσεων για την καταπολέμηση κάθε είδους εντόμου όπως η κατσαρίδα, οι τερμίτες, τα μυρμήγκια, οι ψύλλοι, οι κοριοί κ.α. ενώ παράλληλα διενεργούμε και απολυμάνσεις για την απώθηση κουνουπιών και μυγών. Η άμεση αντιμετώπιση αυτών των εντόμων (κουνούπια, μύγες) πρέπει να γίνεται άμεσα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Συνεργαζόμαστε με πληθώρα πολυκατοικιών και σπιτιών σε ολόκληρο το δήμο Αχαρνών. Η εξόντωση κατσαρίδων και λοιπών εντόμων αλλά και η απώθηση πτηνών πραγματοποιείται άμεσα, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Οι απολυμάνσεις διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και πληρούν τις διεθνείς και εγχώριες προδιαγραφές χάρη στην άρρηκτη συνεργασία μας με φημισμένα εργαστήρια, χημικούς και γεωπόνους.

Χρόνια τώρα έχουμε χτίσει μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες στο Μενίδι ή Αχαρνές προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες απεντομώσεων. Γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, έχουμε φροντίσει με τις τιμές μας να κάνουμε κάτι παραπάνω από προσιτές όλες μας τις απολυμάνσεις. Όλοι έχουν το δικαίωμα της διαβίωσης σε ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς έντομα και κατσαρίδες τα οποία είναι και φορείς ασθενειών.