Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Εξόντωση σφηκών

Οι οικολογικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις μας σε όλη την Αττική στοχεύουν στην απομάκρυνση και την τελική εξολόθρευση της σφήκας από το χώρο σας. Η απώθησή της από το χώρο στον οποίο εντοπίζεται το πρόβλημα γίνεται άμεσα και απόλυτη ασφάλεια. Η τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτουμε είναι από τα βασικά μας όπλα στην καταπολέμηση της σφήκας.

Τα απωθητικά που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις για την αντιμετώπιση της σφήκας είναι κάτα κάποιο τρόπο οικολογικά, σχετικά ακίνδυνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Διαθέτουμε πιστοποίηση ασφάλειας και ποιότητας χάρη στη συνεργασία μας με φημισμένα εργαστήρια, χημικούς και γεωπόνους.

Απεντόμωση σφήκας

Δύο είναι οι βασικές κατηγορίες των σφηκών, οι απόμακρες και οι κοινωνικές. Οι ενήλικες απόμακρες σφήκες δεν χτίζουν φωλιές και ζούνε μοναχικά σε αντίθεση με τις κοινωνικές που σχηματίζουνε πολυπληθείς κοινωνίες και αναπαράγονται. Οι απόμακρες σφήκες, εφόσον αποφασίσουν να χτίσουν φωλιά, προτιμούν μέρη κοντά σε σπίτια, γεγονός που τις καθιστά επικίνδυνες για τον άνθρωπο.

Η σφήκα, εκτός από την ύπαιθρο όπου συναντάται σε δάση, λιβάδια και μέρη με χαμηλή βλάστηση, μπορεί να εγκατασταθεί και στο αστικό περιβάλλον. Οι φωλιές που φτιάχνει είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και συνήθως επιλέγει την κατασκευή τους σε καμινάδες που δεν χρησιμοποιούνται, σε στέγες, κορμούς δέντρων και γενικά σε μέρη που προστατεύονται από τις διάφορες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες όπως τα στενά περάσματα ανάμεσα σε κτίρια.

Η απώθηση και η εξόντωση της σφήκας είναι πολύ σημαντική καθώς όταν νιώσει απειλή επιτίθεται προκαλώντας αλλεργικά σοκ, ακόμα και θάνατο. Σε αντίθεση με τη μέλισσα δεν πεθαίνει μετά το τσίμπημα γεγονός που την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη.

Το συνεργείο μας προσφέρει οικονομικά πακέτα απολύμανσης σε σπίτια, πολυκατοικίες, διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική. Η απομάκρυνση σφηκών από δημόσιους χώρους, αγροικίες, και χώρους εστίασης είναι μείζονος σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία τους, ιδιαίτερα τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού όπου παρατηρείται αύξηση του πληθυσμούς τους.

Για την καταπολέμηση της σφήκας χρειάζεται η χρήση ειδικών στολών και απωθητικών καθώς μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επιθετικές όντα νιώθουν ότι απειλούνται. Το ισχυρό τους τσίμπημα είναι ιδιαίτερα επώδυνο για τον άνθρωπο γι’ αυτό για την αντιμετώπιση της σφήκας χρειάζεται η επέμβαση ενός έμπειρου συνεργείου απεντομώσεων που να διαθέτει διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Το κόστος των απεντομώσεων για την εξόντωση της σφήκας είναι εξαιρετικά χαμηλό. Οι παγίδες και τα σύγχρονα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στους ψεκασμούς εγγυώνται απόλυτη επιτυχία χάρη στις πιστοποιήσεις ποιότητας που διαθέτουν. Το συνεργείο μας πραγματοποιεί κάθε είδους εργασία απολύμανσης και απεντόμωσης με πολύ χαμηλό κόστος.Αντιμετώπιση και απεντόμωση σε σφήκες