Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Ηλιούπολη

Εδώ και πολλά χρόνια η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ηλιούπολης με απολυμάνσεις και οικολογικές απεντομώσεις που στοχεύουν στην άμεση εξόντωση της κατσαρίδας, των τερμιτών, των κουνουπιών, των μυγών, των μυρμηγκιών και όλων εκείνων των εντόμων που απειλούν την υγεία μας. Αναλαμβάνουμε επίσης την εξολόθρευση του σαρακιού, των ψύλλων, των κοριών, ζωύφια τα οποία κρύβονται σε έπιπλα και στρώματα και κάνουν αναγκαία την χρήση οικολογικών σκευασμάτων. Εκτός από τις συνηθισμένες εργασίες απεντόμωσης στην Ηλιούπολη, το συνεργείο μας πραγματοποιεί και απωθήσεις πτηνών και ερπετών ενώ με μυοκτονίες αναλαμβάνει και την αντιμετώπιση τρωκτικών όπως αρουραίοι και ποντίκια.

Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένα εργαστήρια, χημικούς και γεωπόνους για την παρασκευή ασφαλών σκευασμάτων τα οποία διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Τα οικολογικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για τις απολυμάνσεις στην Ηλιούπολη (εξολόθρευση μυρμηγκιών, ψύλλων, κατσαρίδων, κοριών, σκόρου, σαρακιού, τερμιτών, μυγών, κουνουπιών κ.α.) είναι απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο, της ηλικιακά ευπαθείς ομάδες, το περιβάλλον και τα κατοικίδιά μας.

Σε χώρους και κτίρια στην Ηλιούπολη όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, όπως δημόσιες υπηρεσίες και χώρους εστίασης, είναι απαραίτητη η πραγματοποίηση τακτικών απεντομώσεων με ασφαλή οικολογικά σκευάσματα. Το κόστος των απολυμάνσεων, ακόμα και για τις οικολογικές είναι εξαιρετικά χαμηλό. Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα για επαγγελματικούς χώρους στην Ηλιούπολη έτσι ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το συνεργείο μας βρίσκεται κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο με εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης, γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η καταπολέμηση εντόμων και ζωυφίων όπως η κατσαρίδα, οι ψύλλοι, το σαράκι, τα μυρμήγκια, τα ποντίκια, οι αρουραίοι, οι μύγες, τα κουνούπια κ.α.

Στην Ηλιούπολη διενεργούμε σε σπίτια και διαμερίσματα πολυκατοικιών απολυμάνσεις σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Το κόστος των απεντομώσεων διαφέρει ανάλογα με το εύρος και την συχνότητα των εργασιών απολύμανσης. Σε σπίτια που έχουν προσβληθεί από σαράκι, ψύλλους, σκόρους και κοριούς πραγματοποιούμε αποκλειστικά οικολογικές απολυμάνσεις για την καταπολέμησή τους. Τα ζωύφια αυτά κρύβονται σε στρώματα και έπιπλα κάνοντας επιβεβλημένη τη χρήση ασφαλών σκευασμάτων για την εξόντωσή τους.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την αντιμετώπιση οποιουδήποτε εντόμου και τρωκτικού με απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απωθήσεις πτηνών στην Ηλιούπολη. Οι πιστοποιήσεις και η συνεργασία μας με φημισμένα εργαστήρια αποτελούν την ισχυρότερα εχέγγυα για την επιτυχία των απεντομώσεων.