Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Απεντομώσεις

Αποτελεσματικές απεντομώσεις

Στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις, είναι απαραίτητο να γίνονται τακτικά απολυμάνσεις - απεντομώσεις και μυοκτονίες σε ανοικτούς ή κλειστούς χώρους για την διατήρηση της υγιεινής και της καθαριότητας. Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε κάθε τύπου απεντόμωση με αξιοπιστία και σε χαμηλές τιμές.

Με τις απεντομώσεις απαλλασσόμαστε από τα ενοχλητικά έντομα (μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια, ακρίδες, ψύλλους, κοριούς, τσιμπούρια, σφήκες κ.α.) που είναι φορείς μικροβίων και μπορούν να προκαλέσουν μολυσματικές ασθένειες.

Η εταιρεία που θα αναλάβει το χώρο σας θα πρέπει να ειδικεύεται στις απεντομώσεις ή εξόντωση εντόμων και να έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία, έμπειρο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό παραδίδοντας πιστοποιητικό απεντόμωσης με κατάλληλη άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η εταιρεία μας τηρεί με ακρίβεια τις Αρχές Λειτουργίας του Συνδέσμου Εταιρειών Απεντομώσεων και Απολυμάνσεων Ελλάδος. Οι αρχές αυτές απαιτούν κατάλληλες υποδομές για τη στέγαση των εταιρειών απεντομώσεων, πιστοποίηση, εκπαίδευση με ειδικό σεμινάριο για τις απεντομώσεις, ελάχιστες προδιαγραφές εφαρμογών, τεκμηρίωση, κοινωνική ευθύνη και τήρηση της σχετικής με τις απεντομώσεις νομοθεσίας.

Τα χημικά προϊόντα για την εξόντωση εντόμων και γενικά τις απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον και δεν έχουν καμία απολύτως επίπτωση στον ανθρώπινο οργανισμό ή στα κατοικίδια αν εφαρμοστούν σωστά. Πάνω από όλα προσπαθούμε να διατηρούμε χαμηλό κόστος για κάθε έργο απεντόμωσης.

Ιδιαίτερα ως προς τις μύγες και τα κουνούπια οι μέθοδοι εξολόθρευσης είναι αρκετά "οικολογικοί" καθώς τα έντομα αυτά κινούνται και μοιράζονται μαζί με εμάς τον ίδιο χώρο.

Απεντόμωση σε σπίτι

Αναλαμβάνουμε να διενεργήσουμε απεντόμωση στο χώρο σας έχοντας πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής μας ευθύνης, σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και ταυτόχρονα μεγάλη αποτελεσματικότητα στο έργο μας και σε πολύ καλές τιμές.

Εμπιστευθείτε σε μας την απεντόμωση του χώρου σας και απαλλαγείτε από κάθε είδους ανεπιθύμητα έντομα. Έτσι θα εξασφαλίσετε ένα χώρο καθαρό και υγιεινό, κατάλληλο για εσάς και τους πελάτες, τους συνεργάτες σας ή την οικογένειά σας.