Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Άγιοι Ανάργυροι

Χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις γειτονιές των Αγίων Αναργύρων με οικολογικές απολυμάνσεις και οικολογικές απεντομώσεις. Οι απολυμάνσεις που πραγματοποιούμε στοχεύουν στην εξολόθρευση όλων των εντόμων που απειλούν τη δημόσια υγεία σε αστικά κέντρα και γειτονιές πόλεων. Πιο συγκεκριμένα διενεργούμε απολυμάνσεις στους Αγίους Αναργύρους για την εξόντωση κατσαρίδων, μυγών, κουνουπιών, μυρμηγκιών, τερμιτών, τσιμπουριών και άλλων ζωυφίων που βρίσκονται σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Στους Άγιους Ανάργυρους συνεργαζόμαστε με πολλές πολυκατοικίες, χώρους εστίασης και δημόσιες υπηρεσίες. Αναλαμβάνουμε τη καταπολέμηση σκόρου, κοριών, σαρακιού, σκόρου και ψύλλων με αποκλειστικά οικολογικές απολυμάνσεις. Τα παραπάνω έντομα βρίσκουν καταφύγιο σε έπιπλα – κυρίως ξύλινα – σε ρούχα, στρώματα και άλλα αντικείμενα με τα οποία ερχόμαστε σε άμεση επαφή. Η χρήση οικολογικών σκευασμάτων για τις απεντομώσεις που στοχεύουν στην εξόντωση αυτών των εντόμων γίνεται κατανοητό πως είναι απαραίτητη.

Εκτός από «συνηθισμένες» απεντομώσεις (εξολόθρευση κατσαρίδας, μυρμηγκιών, κουνουπιών κ.α.) στους Αγίους Αναργύρους διενεργούμε μυοκτονίες για την αντιμετώπιση τρωκτικών όπως αρουραίοι και ποντίκια. Επίσης πραγματοποιούμε απώθηση πτηνών και ερπετών.

Σε πολυκατοικίες, σπίτια και διαμερίσματα στους Αγίους Ανάργυρους, αρκεί συνήθως μια και μόνο επίσκεψη για την εξολόθρευση κατσαρίδων, ψύλλων, μυγών, σκόρου κ.α. Αναλόγως τις ανάγκες του κτιρίου πραγματοποιούμε απολυμάνσεις σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, κατόπιν συνεννοήσεως με την διαχείριση.

Οι τιμές που προσφέρουμε για όλες τις απολυμάνσεις και τις οικολογικές απεντομώσεις είναι ιδιαίτερα χαμηλές έτσι ώστε όλοι και όλες να μπορούν να απολαμβάνουν σωστές συνθήκες υγιεινής. Τα σκευάσματά μας είναι απολύτως ασφαλή. Διαθέτουν διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις χάρη στη στενή συνεργασία μας με γεωπόνους, χημικούς και εγκεκριμένα εργαστήρια.

Σε επαγγελματικούς χώρους στους Αγίους Ανάργυρους, όπως εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, καφετέριες και χώρους εστίασης, πραγματοποιούμε μυοκτονίες για την αντιμετώπιση αρουραίων και ποντικών ενώ διενεργούμε και απολυμάνσεις για την εξολόθρευση τερμιτών, κατσαρίδων, ,μυρμηγκιών, μυγών, κουνουπιών και όλων των εντόμων που έλκονται από τροφές και νωπά κρέατα. Μαζί με τον πελάτη καταρτίζουμε ένα πλάνο απολυμάνσεων που ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε χώρου.

Το κόστος όλων των απεντομώσεων που πραγματοποιούμε είναι εξαιρετικά χαμηλό ενώ βρισκόμαστε 24 ώρες το 24ωρο κοντά σας γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η απουσία ανεπιθύμητων επισκεπτών σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.