Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Φάρμακα απολύμανσης

Πιστοποιημένα φάρμακα απολύμανσης

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια μιας επιτυχημένης απολύμανσης είναι τα φάρμακα και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται. Σκοπός της απολύμανσης είναι να καταστραφούν όλοι οι μικροοργανισμοί όπως μύκητες, βακτήρια κ.α. οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγειονομικής σημασίας, όπως αλλεργίες ή λοιμώξεις.

Τα συνεργεία μας διαθέτουν άριστα εκπαιδευμένους απολυμαντές οι οποίοι χρησιμοποιούν εξοπλισμό και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πάντα σε χαμηλές τιμές. Ιδανικός χρόνος για να γίνει μια απολύμανση δεν υπάρχει. Η απολύμανση πραγματοποιείται όταν υπάρχει ανάγκη εξόντωσης μικροβίων και άλλων νοσογόνων μικροοργανισμών.

Πολυκατοικίες, χώροι εστίασης, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, γυμναστήρια, γραφεία, στρατόπεδα, τουαλέτες, σχολεία, ιατρεία, νοσοκομεία και όπου αλλού συνωστίζονται πολλά άτομα στην Αθήνα, Βούλα, Γλυφάδα, Πειραιά, Περιστέρι, Νίκαια, Καλλιθέα, Ηλιούπολη, Βύρωνα, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Κηφισιά, Αγία Παρασκευή και ολόκληρη την Αττική είναι απαραίτητο να γίνεται χρήση φαρμάκων απολύμανσης όποτε την κρίνει απαραίτητη ειδικός επιστήμονας που φέρει και την ευθύνη της απολύμανσης. Κανένα από τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε δεν αφήνει λεκέδες σε τοίχους και επιφάνειες ενώ είναι ασφαλές να μπείτε στο χώρο μετά από το διάστημα που θα σας υποδείξει ο επιστημονικός μας συνεργάτης.

Η απολύμανση είναι έννοια συνυφασμένη με την απεντόμωση και τη μυοκτονία αφού δεν είναι δυνατόν να έχουμε τρωκτικά ή έντομα σε ένα χώρο που πρέπει να είναι πεντακάθαρος. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με υπευθυνότητα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει πως η απολύμανση στο σπίτι σας, η απολύμανση σε πολυκατοικία, η απολύμανση σε εστιατόριο ή η απολύμανση σε επαγγελματικό χώρο που θέλετε να ενεργήσετε θα είναι χωρίς ίχνος βρωμιάς και ζωυφίων και κυρίως σε οικονομική τιμή.

Τα φάρμακα απολύμανσης που χρησιμοποιούμε έχουν πιστοποίηση και είναι εγκεκριμένα για την χρήση για την οποία προορίζονται. Έτσι υπάρχουν διαφορετικά φάρμακα απολύμανσης κατάλληλα για μικρόβια, ιούς, βακτήρια, μύκητες και άλλους μικροοργανισμούς που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο.

Ακόμα διαθέτουμε φάρμακα απολύμανσης για στάβλους, πτηνοτροφεία, αποθήκες, χοιροστάσια και κτηνοτροφικές μονάδες τα οποία είναι εγκεκριμένα για αυτή τη χρήση και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά όλα τα μικρά νοσογόνα ζωύφια. Το προσωπικό μας διαθέτει την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να μπορεί να κινηθεί με άνεση σε αυτούς τους χώρους και να κάνει με ασφάλεια χρήση των σκευασμάτων απολύμανσης.

Αρουραίοι, ποντίκια και άλλα τρωκτικά δεν έχουν καμία ελπίδα μπροστά στα σύγχρονα μέσα αντιμετώπισης που έχει η εταιρεία μας. Ακόμα διαθέτουμε ειδικά φάρμακα απώθησης για πτηνά, γάτες, σκύλους, σαύρες και φίδια τα οποία είναι απαραίτητα σε πολλούς κατοίκους της Αττικής. Εκτός από τα παραπάνω πολλοί είναι αυτοί που χρειάζονται φάρμακα απολύμανσης για νοσογόνους μικρούς οργανισμούς, μικρόβια, βακτήρια, ιούς, μύκητες και πολλά άλλα.

Στις μέρες μας δυστυχώς λόγω άγνοιας πολύς κόσμος συγχέει τα σκευάσματα απεντόμωσης με τα φάρμακα απολύμανσης και για το λόγο αυτό θα πρέπει να αποσαφηνίζουμε με ακρίβεια το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και να απευθυνόμαστε μονάχα σε ειδικούς επιστήμονες (γεωπόνους, υγιεινολόγους κ.α.) που είναι και οι υπεύθυνοι της χρήσης.

Ανάλογα τον τρόπο χρήσης διακρίνουμε διάφορες αναζητήσεις απολυμαντικών προϊόντων (απολυμαντικά επιφανειών, απολυμαντικά αντισηπτικά, απολυμαντικά σπρέι, απολυμαντικά τζελ, απολυμαντικά χεριών, απολυμαντικά εργαλείων, απολυμαντικά πισίνας, απολυμαντικά κτηνοτροφείων, απολυμαντικά καθαριστικά, απολυμαντικά στάβλων, απολυμαντικά για στρώματα κ.α.).

Τα περισσότερα φάρμακα απολύμανσης περιέχουν χλώριο και ιωδίνη τα οποία καταπολεμούν με επιτυχία τους μικροοργανισμούς και μειώνουν τον πληθυσμό τους. Η χρήση τους πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο τηρεί όλες τις προδιαγραφές και τις προφυλάξεις ασφαλείας.

Εγκεκριμένα φάρμακα απεντόμωσης