Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Απολύμανση εστιατορίου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εξολοκλήρου απολύμανση κάθε επαγγελματικού χώρου όπως εστιατόριο, καφετέρια, ψητοπωλείο, οβελιστήριο, αναψυκτήριο, ουζερί, καφενείο, ταχυφαγείo (fast food) κ.α. Ασχολούμαστε χρόνια με απεντομώσεις εστιατορίων και ως εκ τούτου είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες των χώρων εστίασης και τις απαιτήσεις τους. Αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η καταπολέμηση όχι μόνο της κατσαρίδας αλλά και των μυρμηγκιών, των τερμιτών, των ψύλλων, του σαρακιού, των κουνουπιών, των μυγών κ.α. Προχωράμε στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ερπετών, ποντικιών και αρουραίων με μυοκτονίες ενώ αναλαμβάνουμε την απώθηση πτηνών.

Απολύμανση σε εστιατόρια & χώρους εστίασης

Οι απεντομώσεις που πραγματοποιούμε εγγυώνται την άμεση εξόντωση εντόμων και ζωυφίων που αποτελούν απειλεί για την υγιεινή του εστιατορίου σας. Η χρήση οικολογικών σκευασμάτων μεγιστοποιεί τον δείκτη ασφάλειας των τροφών, των εργαζομένων και των πελατών αφού διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Σε όλες μας τις απολυμάνσεις προσφέρουμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που ταιριάζουν σε κάθε πελάτη.

Η ποιότητα των εστιατορίων καθορίζεται από την ποιότητα των υπηρεσιών τις οποίες προσφέρει και από τις συνθήκες υγιεινής. Η εξόντωση εντόμων όπως η κατσαρίδα, οι τερμίτες, οι ψύλλοι, το σαράκι, τα κουνούπια, οι μύγες, κοριοί - τα περισσότερα εκ των οποίων ευθύνονται για την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών – αποτελεί το πρώτο μας μέλημα.

Μαζί με τον πελάτη καταρτίζουμε ένα πλάνο απολυμάνσεων που στοχεύει στην εξολόθρευση εντόμων και τρωκτικών. Ο χώρος χωρίζεται σε ζώνες ενώ κρατείται ιστορικό για την αποτελεσματικότητα των απολυμάνσεων και την παρουσία κατσαρίδων, τερμιτών, εντόμων, ποντικιών – αρουραίων, μετά την ολοκλήρωση της. Η στατιστική ανάλυση μας βοηθά στην περαιτέρω κατανόηση των αναγκών του εστιατορίου σας. Η τακτική απολύμανση των εστιατορίων και ιδιαίτερα της κουζίνας είναι πολύ σημαντική καθώς κρέατα και άλλα τρόφιμα αποτελούν πόλο έλξης για κατσαρίδες, αρουραίους, μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια, πολλά εκ των οποίων είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών.

Το κόστος των απολυμάνσεων είναι ιδιαίτερα χαμηλό ακόμα για τις οικολογικές απεντομώσεις ενώ όλα μας τα σκευάσματα διαθέτουν διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις.

Το συνεργείο μας ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες σας 24ώρες το 24ωρο πραγματοποιώντας απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απώθηση πτηνών. Πραγματοποιούμε επισκέψεις για εξόντωση κάθε είδους ανεπιθύμητου επισκέπτη τις ώρες που το εστιατόριό σας παραμένει κλειστό. Τα ευέλικτα ωράριά μας είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εστιατορίων και των χώρων εστίασης.

Η χρόνια συνεργασία μας διακεκριμένους χημικούς, γεωπόνους, εργαστήρια αλλά και με αλυσίδες εστιατορίων αποτελεί για εμάς την καλύτερη διαφήμιση. Προσφέρουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις με ελάχιστο κόστος, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.