Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Άγιος Δημήτριος

Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την επικράτεια της Αττικής με απολυμάνσεις και στον Άγιο Δημήτριο. Αναλαμβάνουμε την απεντόμωση πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, χώρων εστίασης, νοσοκομείων, δημόσιων υπηρεσιών κ.α. Εκτός από την εξόντωση της κατσαρίδας, σαρακιού, μυρμηγκιών και τερμιτών, διενεργούμε απολυμάνσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των ψύλλων, των κοριών και άλλων ενοχλητικών και επικίνδυνων για την υγεία εντόμων. Στο Μπραχάμι πραγματοποιούμε επίσης απώθηση πτηνών, μυγών και κουνουπιών. Η εξόντωση των δύο τελευταίων εντόμων είναι φυσικά αδύνατη. Εμείς φροντίζουμε έτσι ώστε να ελέγχουμε τον πληθυσμό τους σε φυσιολογικά επίπεδα και την εξάλειψη της παρουσία τους στο χώρο σας.

Οι απολυμάνσεις που γίνονται από την εταιρία μας στον Άγιο Δημήτριο διαθέτουν πιστοποίηση ISO ενώ είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με τους διεθνής κανονισμούς και με τα πρότυπα που έχει θέσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το αντίστοιχο της Γεωργίας. Για τις απεντομώσεις στο Μπραχάμι χρησιμοποιούμε τα πλέον οικολογικά σκευάσματα, χωρίς τοξικές ουσίες. Οι οικολογικές απολυμάνσεις αποτελούν για εμάς προτεραιότητα στον Άγιο Δημήτριο όχι μόνο για την εξόντωση της κατσαρίδας, αλλά και για την αντιμετώπιση του σαρακιού, των ψύλλων, του σκόρου και των κοριών. Τα έντομα αυτά κρύβονται σε έπιπλα και στρώματα, έτσι η επιλογή οικολογικών απεντομώσεων είναι σημαντική για την διασφάλιση της υγείας μας.

Σε πολυσύχναστους χώρους, με μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού στον Άγιο Δημήτριο, όπως χώροι εστίασης και δημόσιες υπηρεσίες, είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση τακτικών εργασιών απολύμανσης για την καταπολέμηση μυγών, κουνουπιών, μυρμηγκιών, κατσαρίδων κ.α. Επίσης αναλαμβάνουμε μυοκτονίες και την απώθηση πτηνών. Μαζί με τον πελάτη καταρτίζουμε ένα πλάνο απολυμάνσεων συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας προσαρμοσμένο στις εκάστοτε συνθήκες και ανάγκες.

Σε σπίτια και διαμερίσματα στον Άγιο Δημήτριο – Μραχάμι, αρκεί μία και μόνο απεντόμωση για την εξόντωση των κατσαρίδων και όλων των εντόμων που σας ταλαιπωρούν. Κουνούπια, μυρμήγκια, κατσαρίδες, μύγες, κοριοί, ψύλλοι, σαράκι κ.α. μπορούν να είναι φορείς ασθενειών ή να μας προκαλούν προβλήματα υγείας όπως άσθμα. Οι οικολογικές απολυμάνσεις σε αυτές τις περιπτώσεις αποτελούν την καλύτερη λύση.

Στον Άγιο Δημήτριο προσφέρουμε κορυφαίες απολυμάνσεις και οικολογικές απεντομώσεις με σκευάσματα απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Εγγυόμαστε την εξόντωση κατσαρίδων και όλων των εντόμων που σας ταλαιπωρούν, άμεσα και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.