Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Απομάκρυνση σκόρων

Ο σκόρος και όχι σκώρος όπως τον αποκαλούν αρκετοί λανθασμένα, είναι είδος πεταλούδας και συγκεκριμένα η προνύμφη της νυχτοπεταλούδας. Η καταπολέμηση του σκόρου σήμερα πραγματοποιείται με σύγχρονα αποτελεσματικά απωθητικά τελευταίας γενιάς καθώς η εξάπλωσή του προκαλεί προβλήματα τόσο στη γεωργία όσο και στα σπίτια καθώς οι σκόροι τρέφονται κυρίως με ίνες ρούχων.

Απομάκρυνση - απεντόμωση σε σκόρους

Αν και δεν έχει καταγραφεί κάποια αξιοσημείωτη επίπτωση του σκόρου στην υγεία του ανθρώπου, η άμεση εξόντωση του είναι πολύ σημαντική για την προστασία των ρούχων, των χαλιών, των γουναρικών και όλων των ενδυμάτων σας από τις φθορές που προκαλεί. Η χρήση οικολογικών απωθητικών είναι πολύ σημαντική αφού ο άνθρωπος έρχεται σε άμεση επαφή με αντικείμενα που προσβάλλουν οι σκόροι.

Το συνεργείο μας παρεμβαίνει άμεσα με οικολογικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις που στοχεύουν στην απομάκρυνση και την τελική εξολόθρευση του σκόρου. Η καταπολέμηση των σκόρων πραγματοποιείται με απόλυτη επιτυχία, ακόμα και όταν κρύβονται σε ντουλάπια με τρόφιμα. Η εξόντωση του σκόρου γίνεται με οικολογικά σκευάσματα, απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον. Οι απεντομώσεις και οι απολυμάνσεις που πραγματοποιούμε για την εξολόθρευση του σκόρου, εντόμων και παρασίτων διαθέτουν διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις χάρη στη συνεργασία μας με εγκεκριμένους γεωπόνους, χημικούς και εργαστήρια.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες σκόρου (ρούχων, τροφίμων κ.α.), όλες όμως μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά. Ο σκόρος των ρούχων ανήκει στην οικογένεια των Τινεϊδών και αριθμεί πάνω από 2.000 είδη ενώ αυτός των τροφίμων μοιάζει πιο πολύ με μικρές πεταλούδες και αποτελεί μεγάλη απειλή για τα τρόφιμα που έχουμε στα ντουλάπια μας.

Για την απαλλαγή από τους σκόρους χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς κρύβονται καλά μέσα σε γιακάδες, μανικέτια κ.α. Αφήνουν τα αυγά τους σε ρούχα που έχουν μείνει στη ντουλάπα για καιρό ή κάτω από έπιπλα και κρεβάτια. Για την αντιμετώπιση του σκόρου είναι πολύ σημαντική η τακτική χρήση ηλεκτρικής σκούπας, ενώ τα ρούχα πρέπει να τινάζονται συχνά και να βγαίνουν στον ήλιο.

Η απομάκρυνση και η απαλλαγή από τους σκόρους είναι μια δύσκολη διαδικασία. Το μέγεθος της προνύμφης είναι 12 -13 χιλ. ενώ ο σκόρος είναι μόλις 7 – 8 χιλ. πράγμα που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την αντιμετώπιση τους χωρίς την παρουσία συνεργείων απολύμανσης.

Το συνεργείο μας πραγματοποιεί οικολογικές απεντομώσεις για την εξολόθρευση του σκόρου αλλά και για όλα τα έντομα. Οι οικολογικές απολυμάνσεις προτιμώνται έναντι των συμβατικών ψεκασμών καθώς ο σκόρος βρίσκει καταφύγιο σε μαξιλάρια και ρούχα. Με τη χρήση οικολογικών απωθητικών εκτοξεύεται ο δείκτης ασφάλειας καθώς για την καταπολέμηση του σκόρου δεν χρησιμοποιούνται επιβλαβείς και τοξικές ουσίες.

Σε σπίτια, διαμερίσματα πολυκατοικιών και επαγγελματικούς χώρους (εστιατόρια, δημόσιες υπηρεσίες, καφετέριες, χώρους εστίασης κ.α.) προτείνουμε οικονομικά πακέτα απολυμάνσεων και απεντομώσεων που αφορούν την οριστική απαλλαγή σας από τους σκόρους. Αναλαμβάνουμε την απομάκρυνσή τους άμεσα και με ασφάλεια. Τα απωθητικά που χρησιμοποιούμε για την εξολόθρευση εντόμων, παρασίτων και ζωυφίων είναι απολύτως ασφαλή και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Το κόστος των απολυμάνσεων για την απώθηση των σκόρων είναι ιδιαίτερα χαμηλό έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις άψογες συνθήκες υγιεινής όποτε χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.Αντιμετώπιση - απολύμανση από σκόρους