Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Απολύμανση πολυκατοικίας

Απεντόμωση και απολύμανση σε διαμερίσματα πολυκατοικίας

Η απολύμανση της πολυκατοικίας είναι πολύ σημαντική για την διασφάλιση της υγιεινής, σε έναν πολυσύχναστο χώρο που φιλοξένει πληθώρα ανθρώπων. Η απεντόμωση πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο για την εξόντωση κατσαρίδας, τερμιτών, μυρμηγκιών, κουνουπιών, μυγών και άλλων εντόμων. Ήσσονος σημασίας είναι η εξολόθρευση του σαρακιού, των ψύλλων, του σκόρου και των κοριών. Τα παραπάνω ζωύφια βρίσκονται κυρίως σε διαμερίσματα πολυκατοικιών και όχι σε κοινόχρηστους χώρους. Το γεγονός αυτό κάνει επιβεβλημένη την απολύμανση όχι μόνο των κοινόχρηστων χώρων (ακάλυπτος, φρεάτια, ταράτσες, υπόγεια, γκαράζ, λεβητοστάσια, ασανσέρ) αλλά και των διαμερισμάτων.

Η εταιρία μας εκτός από την ανάληψη συμβατικών εργασιών όπως εξολόθρευση κατσαρίδας, μυρμηγκιών κ.α., αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία την αντιμετώπιση ποντικιών και αρουραίων με μυοκτονίες ενώ διενεργεί και απώθηση πτηνών και ερπετών σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα. Η παρουσία κατσαρίδων, μυρμηγκιών, ποντικιών κ.α. είναι αρκετά συχνή σε κοινόχρηστους χώρους όπως υπόγεια και λεβητοστάσια. Το συνεργείο μας εγγυάται την άμεση εξόντωσή τους με οικολογικά σκευάσματα, απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι τιμές για όλες τις απεντομώσεις που πραγματοποιούμε σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Η συνεργασία μας με γεωπόνους, χημικούς και εγκεκριμένα εργαστήρια εγγυώνται την άμεση εξολόθρευση επικίνδυνων για την υγεία εντόμων, με απόλυτη ασφάλεια καθώς όλες μας οι εργασίες απολύμανσης διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Το συνεργείο μας πραγματοποιεί απεντομώσεις σε διαμερίσματα μεμονωμένα χωρίς της απολύμανση της πολυκατοικίας για την εξόντωση μυγών, κουνουπιών, κατσαρίδας κ.α. Στις απολυμάνσεις που πραγματοποιούνται για την αντιμετώπιση ζωυφίων που κρύβονται σε έπιπλα και στρώματα (σαράκι, ψύλλοι) χρησιμοποιούμε αποκλειστικά οικολογικά σκευάσματα. Με τον τρόπο αυτό μεγιστοποιούμε την ασφάλεια των ενοίκων και των κατοικίδιων.

Οι συνεργάτες μας καταρτίζουν ένα πλάνο απολυμάνσεων μαζί με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας ή και με όλους τους ενοίκους, για την εξολόθρευση εντόμων και τρωκτικών. Το κόστος των απολυμάνσεων αναγράφεται στα κοινόχρηστα, ενώ κατόπιν συνεννόησης με την διαχείριση της πολυκατοικίας κρατάμε ιστορικό με όλες τις εργασίες απεντόμωσης που έχουμε πραγματοποιήσει στην πολυκατοικία για μελλοντική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Ανταποκρινόμαστε 24ώρες το 24ώρο με απεντομώσεις και οικολογικές απολυμάνσεις που εξασφαλίζουν την εξόντωση κατσαρίδων και άλλων εντόμων, την απώθηση πτηνών, την εξολόθρευση τερμιτών και μυρμηγκιών και την επιτυχή αντιμετώπιση αρουραίων και ποντικιών. Οι χαμηλές τιμές που προσφέρουμε σε συνδυασμό με το άψογο service σίγουρα θα σας κερδίσουν.