Καλέστε άμεσα: 210.964.43.10 --- 6988.601.213

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Αργυρούπολη

Η εταιρία μας προσφέρει στην περιοχή της Αργυρούπολης οικολογικές απολυμάνσεις και αποτελεσματικές απεντομώσεις στοχεύοντας στην εξόντωση μυγών, κατσαρίδων, μυρμηγκιών, κουνουπιών, τερμιτών κ.α. Αναλαμβάνουμε την εξολόθρευση οποιουδήποτε εντόμου σας ταλαιπωρεί στην Αργυρούπολη, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.

Τα πανίσχυρα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στους ψεκασμούς εγγυώνται την εξόντωση ψύλλων, κοριών, σκόρου, σαρακιού και άλλων ζωυφίων που κρύβονται σε ξύλινα έπιπλα, στρώματα, κουφώματα, πρίζες κ.α.

Η εταιρία μας στην Αργυρούπολη διενεργεί απολυμάνσεις και για την αντιμετώπιση αρουραίων και ποντικιών πραγματοποιώντας μυοκτονίες. Οι αρουραίοι είναι φορείς σοβαρών μολυσματικών ασθενειών. Έτσι, όταν γίνεται αντιληπτή η παρουσία τους πρέπει να προχωράμε στην αντιμετώπιση τους. Επίσης αναλαμβάνουμε την απώθηση πτηνών και ερπετών.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στις απεντομώσεις στην Αργυρούπολη είναι οικολογικά καθώς δεν περιέχουν τοξικές ουσίες. Είναι απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο, τα οικόσιτα ζώα και το περιβάλλον. Η αγαστή συνεργασία ετών με εργαστήρια και γεωπόνους μας έχει εξασφαλίσει πιστοποίηση ασφάλειας και ποιότητας. Οι τιμές για όλες τις απολυμάνσεις που αναλαμβάνουμε είναι εξαιρετικά χαμηλές δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαμβάνουν σωστές συνθήκες υγιεινής.

Χρόνια τώρα συνεργαζόμαστε με επαγγελματικούς χώρους και δημόσιες υπηρεσίες στην Αργυρούπολη για την εξολόθρευση κατσαρίδων, μυγών, μυρμηγκιών, κουνουπιών, τερμιτών, τσιμπουριών κ.α. Η κατάρτιση ενός πλάνου απεντομώσεων είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία χώρων εστίασης, εστιατορίων, καφετεριών, κρεοπωλείων και όλων των καταστημάτων που φιλοξενούν κόσμο και προσφέρουν φαγητό. Τρόφιμα και νωπά κρέατα έλκουν έντομα και αρουραίους. Οι απολυμάνσεις πρέπει να διενεργούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών και διαμερίσματα, η διενέργεια απολυμάνσεων είναι αναγκαία όχι μόνο για την εξόντωση κατσαρίδων αλλά και για την καταπολέμηση ζωυφίων που κρύβονται σε κουφώματα, έπιπλα, πρίζες, ρούχα στρώματα και άλλα αντικείμενα με τα οποία ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή. Τέτοια έντομα είναι οι ψύλλοι, οι σκόροι, οι κοριοί και το σαράκι.

Σε όλες μας τις απολυμάνσεις στην Αργυρούπολη χρησιμοποιούμε οικολογικά σκευάσματα που διαθέτουν διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις. Παράλληλα προσφέρουμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε όλες μας τις απεντομώσεις σε σπίτια και καταστήματα.