Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Γλυφάδα

Στα νότια προάστια και στη Γλυφάδα, αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις επαγγελματικών χώρων, εστιατορίων, χώρων εστίασης, πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, δημόσιων υπηρεσιών κ.α. Οι απεντομώσεις που πραγματοποιούμε εγγυώνται τη εξόντωση μυρμηγκιών, κατσαρίδων, τερμιτών, μυγών, κουνουπιών και λοιπών εντόμων που είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών. Προχωράμε στην απώθηση πτηνών και στην επιτυχή αντιμετώπιση αρουραίων και ποντικιών. Για την εξολόθρευση κοριών, σκόρου, σαρακιού, ψύλλων και άλλων ζωυφίων που φωλιάζουν σε στρώματα και έπιπλα χρησιμοποιούμε οικολογικά σκευάσματα. Όλα μας τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στις απεντομώσεις στη Γλυφάδα διαθέτουν τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις.

Σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα στη Γλυφάδα προσφέρουμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές όχι μόνο στις συμβατικές απολυμάνσεις που στοχεύουν στην εξόντωση κατσαρίδων, μυρμηγκιών, μυγών, κουνουπιών, τερμιτών κ.α. άλλα και στην εξολόθρευση ψύλλων, σαρακιού και την απώθηση πτηνών. Η αντιμετώπιση αρουραίων και ερπετών πραγματοποιείται άμεσα με οικολογικά σκευάσματα, φιλικά στο υπερβάλλον.

Οι οικολογικές απολυμάνσεις αποτελούν μονόδρομο σε σπίτια στη Γλυφάδα τα οποία έχουν προσβληθεί με σαράκι, σκόρο, κοριούς και ψύλλους. Τα έντομα αυτά βρίσκουν καταφύγιο σε στρώματα και έπιπλα. Οι οικολογικές απεντομώσεις διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις και αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια της υγείας του ανθρώπου και των κατοικίδιων, καθώς είναι εντελώς ακίνδυνα.

Σε εστιατόρια, χώρους εστίασης, δημόσιες υπηρεσίες και κτίρια με μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού στη Γλυφάδα, η τακτική απολύμανση είναι πολύ σημαντική για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Μαζί με τον πελάτη καταρτίζουμε ένα πλάνο απεντομώσεων συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Στη Γλυφάδα, εκτός από την εξόντωση της κατσαρίδας, των τερμιτών και των μυρμηγκιών μεταξύ άλλων, αναλαμβάνουμε την εξολόθρευση ψύλλων, κοριών και την απώθηση πτηνών, αρουραίων και ποντικιών. Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι ή διατήρηση της δημόσιας υγείας σε επαγγελματικούς χώρους βρισκόμαστε 24 ώρες το 24ωρο κοντά σας, με οικολογικές απολυμάνσεις, απολύτως ασφαλείς για ανθρώπους και ζώα.

Οι τιμές των απολυμάνσεων που πραγματοποιούμε σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους στη Γλυφάδα είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Η αγαστή συνεργασία μας με διακεκριμένα εργαστήρια, χημικούς και γεωπόνους, μας έχει εξασφαλίσει όλες τις διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις.

Το συνεργείο μας εγγυάται την άμεση απαλλαγή σας από ενοχλητικά έντομα και τρωκτικά με την πραγματοποίηση οικολογικών απεντομώσεων, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.