Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Πειραιάς

Η εταιρία μας έχει εδραιώσει την παρουσία της στον Πειραιά πραγματοποιώντας οικολογικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις οι οποίες στοχεύουν στην άμεση εξόντωση κατσαρίδων, ποντικιών και όλων των ενοχλητικών και επικίνδυνων για την υγεία εντόμων. Οι απολυμάνσεις μας διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις και ενδείκνυται για την αντιμετώπιση μυρμηγκιών, κουνουπιών, ψύλλων, τερμιτών, σαρακιού, μυγών, κοριών κ.α. Σε γειτονιές του Πειραιά έχουμε πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μυοκτονίες και απώθηση πτηνών. Η καταπολέμηση και η τελική εξόντωση των εντόμων και των ερπετών που σας δημιουργούν πρόβλημα γίνεται άμεσα και με ασφάλεια.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στις απολυμάνσεις στον Πειραία για την απώθηση εντόμων και τρωκτικών διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και είναι απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Σε πολλά σπίτια στον Πειραιά, για την εξολόθρευση κοριών και άλλων ζωυφίων που βρίσκονται σε έπιπλα και στρώματα όπως το σαράκι και οι ψύλλοι, έχουμε πραγματοποιήσει μόνο οικολογικές απολυμάνσεις έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε το δείκτη ασφάλειας. Το κόστος σε τέτοιου είδους απεντομώσεις παραμένει χαμηλό.

Στον Πειραιά συνεργαζόμαστε με χώρους εστίασης και δημόσιες υπηρεσίες παρέχοντας σε οικονομικές τιμές την άμεση αντιμετώπιση εντόμων, τρωκτικών και ερπετών. Η διενέργεια τακτικών απολυμάνσεων διασφαλίζει την εξόντωση κατσαρίδων, μυρμηγκιών, τερμιτών και άλλων εντόμων σε κτίρια όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού. Σε συνεννόηση με τον πελάτη καταρτίζουμε ένα πρόγραμμα απολυμάνσεων έχοντας ως πρώτο μας μέλημα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Προσφέρουμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε όλες τις εργασίες απεντόμωσης σε σπίτια στον Πειραιά (απώθηση πτηνών, εξόντωση κατσαρίδας, εξολόθρευση μυρμηγκιών, αντιμετώπιση αρουραίων - ποντικιών, καταπολέμηση κοριών κ.α.). Τρωκτικά όπως αρουραίοι - ποντίκια αλλά και έντομα όπως μύγες και κουνούπια, είναι υπεύθυνα για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών. Η άμεση αντιμετώπισή τους είναι μείζονος σημασίας για τη διασφάλιση της υγείας μας. Αρκεί μία και μόνο απολύμανση σε σπίτια και διαμερίσματα πολυκατοικιών στον Πειραιά για την επιτυχή καταπολέμηση των «δυσάρεστων επισκεπτών».

Χάρη στη συνεργασία μας με διακεκριμένα εργαστήρια, γεωπόνους και χημικούς όλες μας οι εργασίες απεντόμωσης διαθέτουν πιστοποίηση και περιέχουν όσο το δυνατόν φιλικά σκευάσματα προς το περιβάλλον. Σε όλες τις γειτονιές στον Πειραιά ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμα σας με κορυφαίες απολυμάνσεις και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.