Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Γέρακας

Οι οικολογικές απεντομώσεις και απολυμάνσεις που πραγματοποιούμε στο Γέρακα εξασφαλίζουν την άμεση απομάκρυνση και εξόντωση κατσαρίδων, μυγών, μυρμηγκιών, κουνουπιών τερμιτών κ.α. Τα απωθητικά που χρησιμοποιούμε στις απολυμάνσεις είναι απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα ενώ χάρη στην απουσία τοξικών ουσιών δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Επίσης σε επαγγελματικούς χώρους και σπίτια στο Γέρακα διενεργούμε απεντομώσεις που στοχεύουν στην εξολόθρευση ψύλλων και άλλων ζωυφίων που κρύβονται σε έπιπλα, στρώματα και ρούχα όπως οι κοριοί, ο σκόρος και το σαράκι. Για την αντιμετώπιση αρουραίων και ποντικιών προχωράμε σε μυοκτονίες ενώ αναλαμβάνουμε και την απώθηση πτηνών και ερπετών.

Τα απωθητικά μας σκευάσματα διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας χάρη στην αγαστή συνεργασία μας με εργαστήρια και γεωπόνους. Για όλες τις απολυμάνσεις στο Γέρακα προσφέρουμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και οικονομικά πακέτα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Η τακτική πραγματοποίηση απεντομώσεων στο Γέρακα είναι πολύ σημαντική ειδικά σε χώρους όπου παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού όπως δημόσιες υπηρεσίες, εστιατόρια, καταστήματα, καφετέριες και χώροι εστίασης. Η καταπολέμηση μυγών, κατσαρίδων, τερμιτών, αρουραίων μυρμηγκιών και κουνουπιών αποτελεί μια από τις κυριότερες εργασίες απολύμανσης για τους παραπάνω χώρους.

Έντομα και τρωκτικά είναι υπεύθυνα για την εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών. Τα περισσότερα έλκονται από τρόφιμα και νωπά κρέατα. Έτσι η εξόντωση τους είναι μείζονος σημασίας για τη διατήρηση της δημόσιας υγιεινής.

Εδώ και πολλά χρόνια διενεργούμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών, διαμερίσματα και σπίτια σε όλες τις γειτονιές του Γέρακα. Ειδικά για την απομάκρυνση ψύλλων, σκόρων, κοριών και σαρακιού χρησιμοποιούμε οικολογικά απωθητικά καθώς ψεκάζονται κυρίως σε στρώματα, ντουλάπια αποθήκευσης τροφίμων, έπιπλα κουφώματα κ.α.

Η επιλογή οικολογικών σκευασμάτων στο Γέρακα μόνο τυχαία δεν είναι, αφού έτσι εκτοξεύεται ο δείκτης ασφάλειας. Διαθέτουν εγχώριες και διεθνείς πιστοποιήσεις και είναι μη τοξικά.

Στο Γέρακα προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες απολύμανσης σε πολύ χαμηλό κόστος. Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα απεντομώσεων έτσι ώστε όλοι και όλες να απολαμβάνουμε άριστες συνθήκες διαβίωσης χωρίς έντομα, τρωκτικά και ερπετά.