Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Κηφισιά

Στα βόρεια προάστια και στην Κηφισιά η εταιρία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις και οικολογικές απολυμάνσεις για την εξολόθρευση και την απώθηση κατσαρίδων και άλλων εντόμων, ενώ διενεργεί με απόλυτη επιτυχία απώθηση πτηνών, ερπετών και τρωκτικών όπως αρουραίοι – ποντίκια. Τα οικολογικά σκευάσματα των απολυμάνσεων εγγυώνται την άμεση εξόντωση εντόμων επικίνδυνων για την υγεία των ανθρώπων και των κατοικίδιων. Όλες οι εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης που πραγματοποιούμε στη Κηφισιά και τα σκευάσματά μας διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις. Πρώτο μας μέλημα είναι η καταπολέμηση εντόμων (μυρμήγκια, ψύλλοι τερμίτες, μύγες, κουνούπια, σαράκι, κατσαρίδα) τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι) και ερπετών, πολλά από τα οποία είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών.

Το κόστος των απολυμάνσεων μας στη Κηφισιά είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Οι τιμές παραμένουν χαμηλές όχι μόνο για την εξολόθρευση κατσαρίδων και κοινών εντόμων αλλά και για την αντιμετώπιση αρουραίων, μυγών κουνουπιών, μυρμηγκιών, τερμιτών. Οι οικολογικές απεντομώσεις που διενεργούνται κυρίως για την εξόντωση κοριών, ψύλλων, σκόρου και σαρακιού είναι εξίσου φθηνές παρέχοντας παράλληλα την μέγιστη ασφάλεια.

Συνεργαζόμαστε με πληθώρα καταστημάτων, χώρων εστίασης αλλά και με δημόσιες υπηρεσίες στη Κηφισιά. Σε πολυσύχναστα κτίρια απαιτείται η κατάρτιση ενός πλάνου τακτικών απεντομώσεων για την καταπολέμηση εντόμων και ζωυφίων που απειλούν τη δημόσια υγεία. Μαζί με τον πελάτη διαμορφώνουμε το πρόγραμμα απολυμάνσεων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου. Η αποτελεσματική αντιμετώπιση κατσαρίδων, αρουραίων, μυρμηγκιών, ψύλλων και άλλων εντόμων και ζωυφίων δεν είναι μόνο σημαντική για την ανθρώπινη υγεία αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία καταστημάτων και χώρων εστίασης.

Σε σπίτια και διαμερίσματα πολυκατοικιών στη Κηφισιά αναλαμβάνουμε την απώθηση οποιουδήποτε ανεπιθύμητου επισκέπτη με μια και μόνο επίσκεψη. Προσφέρουμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στην καταπολέμηση μυγών, κατσαρίδων και άλλων εντόμων ενώ το ίδιο ισχύει και για τις οικολογικές απολυμάνσεις. Διενεργούμε οικολογικές απεντομώσεις με χαμηλό κόστος για την εξόντωση συνήθως του σαρακιού, των ψύλλων, το σκόρου των κοριών και άλλων ζωυφίων που κρύβονται σε έπιπλα και στρώματα με τα οποία ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή.

Χάρη στη συνεργασία μας με φημισμένα εργαστήρια και εγκεκριμένους χημικούς και γεωπόνους διαθέτουμε τις απαραίτητες διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις για απολυμάνσεις και απεντομώσεις. Στη Κηφισιά έχουμε ρίξει και άλλο το κόστος των απεντομώσεων μας για να απολαμβάνουν όλοι ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.