Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Βούλα

Η απομάκρυνση και η εξόντωση εντόμων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους στη Βούλα όπως κατσαρίδες και μυρμήγκια είναι πολύ σημαντική για τη δημόσια υγεία. Η εταιρία μας προσφέρει σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντόμωσης που εξασφαλίζουν την εξολόθρευση τερμιτών, μυγών, τσιμπουριών, κουνουπιών και την αντιμετώπιση εντόμων που κρύβονται σε ρούχα, τρόφιμα, οικόσιτα ζώα και έπιπλα όπως οι ψύλλοι, οι κοριοί, ο σκόρος, το σαράκι, το τσιμπούρι κ.α.

Πραγματοποιούμε οικολογικές απολυμάνσεις για την απώθηση πτηνών και ερπετών ενώ προχωράμε και σε μυοκτονίες για την αντιμετώπιση ποντικιών και αρουραίων.

Η άρρηκτη συνεργασία μας με γεωπόνους και φημισμένα εργαστήρια, μας έχει εξασφαλίσει πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας. Η καταπολέμηση των εντόμων στη Βούλα γίνεται με οικολογικά απωθητικά, εντελώς ακίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου. Τα σκευάσματά μας που χρησιμοποιούνται στους ψεκασμούς μας υπόκεινται τους ολοκληρωμένους και ενδελεχείς ελέγχους για την πιστοποίηση της αποτελεσματικότητας τους.

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις στη Βούλα μας εμπιστεύονται για την διενέργεια απολυμάνσεων και οικολογικών απεντομώσεων. Η εξόντωση της κατσαρίδας, των τερμιτών και άλλων εντόμων όπως οι μύγες, τα μυρμήγκια και τα κουνούπια, είναι σημαντική όχι μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά πάνω απ’ όλα για υγειονομικούς. Τα παραπάνω έντομα όπως επίσης οι ψύλλοι και οι κοριοί είναι υπεύθυνα για την εξάπλωση επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών.

Ειδικά σε καταστήματα και χώρους εστίασης όπως καφετέριες, κρεοπωλεία, εστιατόρια και μέρη όπου φυλάσσονται τρόφιμα και έχουν υψηλή επισκεψιμότητα στη Βούλα, η διενέργεια τακτικών οικολογιών απολυμάνσεων από έμπειρα συνεργεία απεντόμωσης είναι επιτακτική για την δημόσια υγεία.

Στη Βούλα δραστηριοποιούμαστε επίσης σε σπίτια, σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών και διαμερίσματα. Διενεργούμε απεντομώσεις για την απομάκρυνση και την εξόντωση όλων των εντόμων όπως σκόρος, κατσαρίδα, κοριοί, ψύλλοι, τερμίτες, μύγες, σαράκι, τσιμπούρια, μυρμήγκια κ.α.

Οι τιμές για όλες μας τις εργασίες απολύμανσης στη Βούλα είναι εξαιρετικά χαμηλές και προσαρμόζονται στις ανάγκες τους κάθε χώρου. Η άμεση αντιμετώπιση και η απομάκρυνση εντόμων τρωκτικών και πτηνών με πολύ χαμηλό κόστος αποτελεί προτεραιότητα για το συνεργείο μας.