Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Γαλάτσι

Η εταιρία μας καλύπτει της ανάγκες της ευρύτερης περιοχής του Γαλατσίου με οικολογικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις. Η εξόντωση κατσαρίδων, μυγών, κουνουπιών, μυρμηγκιών, τερμιτών και άλλων εντόμων υπεύθυνων για την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών γίνεται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια. Σε επαγγελματικούς χώρους και σπίτια στο Γαλάτσι διενεργούμε με απόλυτη επιτυχία απολυμάνσεις που στοχεύουν στην εξολόθρευση ψύλλων, κοριών, σαρακιού και άλλων ζωυφίων που κρύβονται σε στρώματα και έπιπλα, απειλώντας την υγείας μας. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για τις απεντομώσεις είναι ως επί των πλείστων οικολογικά, κατάλληλα για την αντιμετώπιση αρουραίων και ποντικιών. Στο Γαλάτσι πραγματοποιούμε και απώθηση πτηνών ενώ εγγυόμαστε την άμεση και ασφαλή καταπολέμηση ερπετών και κάθε είδους εντόμου.

Η διατήρηση της σωστής υγιεινής σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση κόσμου είναι πολύ σημαντική. Η αμέλεια πραγματοποίησης συχνών απολυμάνσεων μπορεί να καταλήξει στην εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών. Ειδικά σε χώρους εστίασης στο Γαλάτσι οι απεντομώσεις είναι πολύ σημαντικές, καθώς τρόφιμα και νωπά κρέατα αποτελούν πόλο έλξης για κατσαρίδες, κουνούπια, μυρμήγκια, μύγες, τερμίτες και άλλα έντομα. Το συνεργείο μας είναι κοντά σε δημόσιες υπηρεσίες και ιδιωτικούς χώρους (καφετέριες, εστιατόρια, βιοτεχνίες κ.α.) καταρτίζοντας ένα πλάνο απεντομώσεων που ταιριάζει στις ανάγκες σας, με πολύ χαμηλό κόστος. Οι απολυμάνσεις διαθέτουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και είναι εγκεκριμένες από τα μεγαλύτερα εργαστήρια.

Σε σπίτια, διαμερίσματα και πολυκατοικίες στο Γαλάτσι διενεργούμε απεντομώσεις για την εξολόθρευση όχι μόνο των μυρμηγκιών, των κουνουπιών, των κατσαρίδων, των τερμιτών και των μυγών αλλά και την εξόντωση ψύλλων, σαρακιού και κοριών. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιούμε οικολογικά σκευάσματα για την καταπολέμηση των παραπάνω εντόμων μεγιστοποιώντας το δείκτη ασφάλειας και αυτό γιατί τα έντομα αυτά κρύβονται σε έπιπλα, κρεβάτια και στρώματα με τα οποία ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στο Γαλάτσι για τις απολυμάνσεις και τις μυοκτονίες είναι οικολογικά, απολύτως ασφαλή για το άνθρωπό, τα κατοικίδια και το περιβάλλον. Διαθέτουν επίσης πιστοποιήσεις, χάρη στη συνεργασία μας με εγκεκριμένους χημικούς, γεωπόνους και φημισμένα εργαστήρια.

Στο Γαλάτσι αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση όλων των εντόμων ενώ πραγματοποιούμε μυοκτονίες και απώθηση πτηνών και ερπετών. Η αντιμετώπιση κατσαρίδων, ποντικιών, αρουραίων και άλλων ανεπιθύμητων επισκεπτών γίνεται άμεσα, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.