Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις - Αθήνα

Πραγματοποιούμε απολυμάνσεις, απωθήσεις φιδιών, μυοκτονίες, καταπολέμηση εντόμων, και απεντομώσεις σε όλες της περιοχές της Αθήνας όπως στους Αμπελόκηπους, στο Παγκράτι, στην Κυψέλη, στο Κολωνάκι, στα Εξάρχεια, στο Γουδί, στα Ιλίσια, στα Πατήσια, στον Κολωνό, στο Μεταξουργείο, στο Θησείο, στα Πετράλωνα, στο Γκάζι, στο Ψειρή, στον Βοτανικό, στο Γκύζη, στη Νεάπολη, στο κέντρο Αθηνών (Σύνταγμα, Ομόνοια, Βάθης, Βικτωρίας, Κάνιγγος, Κλαυθμώνος κ.α.) στον Ελαιώνα, στον Κεραμεικό, στον Νέο Κόσμο, στον Ευαγγελισμό, στον Άγιο Νικόλαο, στο Γκύζη, στο Μετς, στο Πολύγωνο, στο Κουκάκι, στα Σεπόλια, στη Ριζούπολη, στον Περισσό κ.α. Οι περιοχές στο κέντρο της Αθήνας και πέριξ αυτού είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένες κάνοντας επιβεβλημένη την απολύμανση και την επιτυχή απεντόμωση.

Στην Αθήνα παρατηρείται, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, η έντονη παρουσία κατσαρίδων, ποντικιών, μυρμηγκιών, τερμιτών, αρουραίων, φιδιών και άλλων επικινδύνων ζωυφίων και εντόμων. Η τακτική αντιμετώπιση για τη εξόντωση τους πρέπει να γίνεται από συνεργεία απεντομώσεων με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Έπιπλα και στρώματα αποτελούν ιδανικό χώρο φιλοξενίας για σκόρους, σαράκι, ψύλλους και κοριούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να διενεργούνται απολυμάνσεις με σωστή χρήση των σκευασμάτων για την προστασία της δικής μας υγείας και των κατοικίδιων μας.

Απεντομώσεις Αθηνών σε οικονομικές τιμές

Οι απεντομώσεις που πραγματοποιούμε στην Αθήνα προσπαθούμε να διατηρούν οικονομικές τιμές και είναι κατάλληλες για την καταπολέμηση της κατσαρίδας, των μυρμηγκιών και άλλων εντόμων ενώ διαθέτουν πιστοποίηση και πληρούν όλες τις διεθνείς και εγχώριες προδιαγραφές χάρη στη συνεργασία μας με εγκεκριμένα εργαστήρια, γεωπόνους και χημικούς. Στην Αθήνα αναλαμβάνουμε επίσης μυοκτονίες και απώθηση πτηνών, ερπετών, τσιμπουριών, μυγών, κουνουπιών κ.α. Η επιτυχής αντιμετώπιση των δύο τελευταίων είναι πολύ σημαντική αφού είναι φορείς διάφορων μολυσματικών ασθενειών.

Οι απολυμάνσεις & απεντομώσεις που πραγματοποιούμε στο σύνολο των περιοχών της Αθήνας (Κολωνό, Εξάρχεια - Νεάπολη, Θησείο, Άγιος Νικόλαος, Πατήσια, Παγκράτι, Γουδή, Ιλίσια, Άγιο Νικόλαο, Βοτανικός, Κολωνάκι, Γκύζη, Πλατεία Αττικής, Μεταξουργείο, Ψυρή, Μοναστηράκι, Γκάζι, Σεπόλια, Κυψέλη, Τρεις Γέφυρες, Καλλιμάρμαρο, Κεραμεικό, Πλατεία Αμερικής, Λυκαβηττός, Ακαδημία Πλάτωνος, Περισσός, Σταθμός Λαρίσης, Πετράλωνα, Κουκάκι, Γηροκομείο, Νέος Κόσμος, Σταθμός Λαρίσης, Κολοκυνθού, Λόφος Σκουζέ, Πλατεία Μαβίλη, Λόφος Φιλοπάππου, Πεδίον του Άρεως, Αμπελόκηποι κ.α.) εγγυώνται την εξολόθρευση όλων των εντόμων που προκαλούν πρόβλημα για τη δημόσια υγεία όπως η κατσαρίδα, τα κουνούπια, οι ψύλλοι, τα μυρμήγκια, οι μύγες, οι κοριοί, οι τερμίτες, το σαράκι και ο σκόρος. Η έγκυρη αντιμετώπισή τους είναι πολύ σημαντική ιδιαίτερα σε πολυσύχναστους χώρους. Και όλα αυτά τα παρέχουμε στις καλύτερες δυνατές τιμές για απεντομώσεις που έχουν αποτέλεσμα.

Στην Αθήνα καλύπτουμε τις ανάγκες χώρων εστίασης, δημοσίων υπηρεσιών και όλων των κτιρίων όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού με απολυμάνσεις που εγγυώνται την εξόντωση κατσαρίδων, αρουραίων - ποντικιών και εντόμων. Μαζί με τον πελάτη καταρτίζουμε ένα πλάνο απεντομώσεων για την επιτυχή αντιμετώπιση μυρμηγκιών, τερμιτών, κουνουπιών, μυγών κ.α. Πραγματοποιούμε όσο το δυνατόν ήπιες απολυμάνσεις μεγιστοποιώντας την δείκτη ασφάλειας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ο όρος οικολογικές απολυμάνσεις που συνηθίζεται δεν ισχύει καθώς όλα τα φάρμακα είναι χημικά και σίγουρα έχουν έστω και ένα μικρό βαθμό τοξικότητας.

Σε σπίτια και διαμερίσματα πολυκατοικιών στην Αθήνα συνήθως αρκεί μία και μόνο απεντόμωση για την καταπολέμηση κατσαρίδων, εξολόθρευση τσιμπουριών και λοιπών εντόμων. Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την απώθηση πτηνών, μυγών και κουνουπιών ενώ για τα έντομα τα οποία βρίσκονται σε στρώματα και έπιπλα όπως σαράκι, ψύλλοι, σκόροι και κοριοί, χρησιμοποιούμε φάρμακα - σκευάσματα τελευταίας γενιάς τα οποία διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις.

Σε όλες τις περιοχές της Αθήνας όπως τα Πατήσια, η Πλάκα, το Μοναστηράκι, τα Κάτω Πετράλωνα, το Παγκράτι, τα Ιλίσια, ο Ελαιώνας, ο Περισσός, ο Άγιος Νικόλαος, τα Σεπόλια, το Θησείο, το Μετς, των Ελληνορώσων, ο Κολωνός, τα Εξάρχεια, το Κολωνάκι, η Κυψέλη, η Ριζούπολη, ο Άγιος Ελευθέριος, το Ψειρή, το Μεταξουργείο, οι Αμπελόκηποι, ο Ευαγγελισμός, ο Λυκαβηττός, ο Νέος Κόσμος, το Γκύζη, ο Άγιος Παντελεήμονας, ο Βοτανικός, το Γουδί, το Ρουφ, το Κουκάκι, ο Κεραμεικός και το κέντρο Αθηνών διενεργούμε με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα απολυμάνσεις για την εξόντωση επικίνδυνων για την υγεία εντόμων. Οι απεντομώσεις γίνονται με τα πλέον ασφαλή και εγκεκριμένα σκευάσματα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.