Καλέστε άμεσα: 210.96.00.143 --- 6936.659.887

Καταπολέμηση τσιμπουριών

Απεντόμωση και εξόντωση σε τσιμπούρια

Τα τσιμπούρια αποτελούν σοβαρή απειλή όχι μόνο για τα οικόσιτα ζώα αλλά και για τον άνθρωπο. Ο έλεγχος του πληθυσμού τους και η εξόντωση τους από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης είναι πολύ σημαντική αφού τα τσιμπούρια πολλαπλασιάζονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η άμεση εξολόθρευση τους είναι μείζονος σημασίας για την προστασία των ανθρώπων και των κατοικίδιων. Οι απεντομώσεις που στοχεύουν στην καταπολέμηση τους πραγματοποιούνται με οικολογικά σκευάσματα, φιλικά στο περιβάλλον λόγω της απουσίας τοξικών ουσιών.

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τα πλέον οικολογικά σκευάσματα για την εξόντωση των τσιμπουριών. Το κόστος για την αντιμετώπιση των τσιμπουριών και άλλων εντόμων και παρασίτων είναι εξαιρετικά χαμηλό ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα διαβίωσης σε σωστές συνθήκες υγιεινής και προφύλαξης των οικόσιτων ζώων (γάτες, σκύλοι κ.λ.π.).

Τα τσιμπούρια εμφανίζονται κυρίως σε περιοχές με βλάστηση. Πρέπει να αποφεύγουμε την αφαίρεση γρασιδιού με γυμνά χέρια καθώς είναι πολύ πιθανό να μας τσιμπήσει τσιμπούρι. Εκτός από το χορτάρι, τα τσιμπούρια βρίσκονται και σε κορμούς ενώ μέσα στο σπίτι «κρύβονται» σε κουφώματα, πρίζες, κάσες πορτών και άλλα μέρη κάνοντας επιβεβλημένη την παρέμβαση συνεργείου απεντομώσεων.

Το τσίμπημα από τσιμπούρι μπορεί να προκαλέσει κνησμό καθώς επίσης πυρετό, παράλυση και σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις ακόμα και θάνατο. Οι τακτικές απολυμάνσεις για την εξόντωση του τσιμπουριού είναι πολύ σημαντικές, ειδικά αφού η παρουσία τους παρατηρηθεί στο σπίτι.

Συνήθως τα τσιμπούρια εμφανίζονται όταν υπάρχει παρουσία κατοικίδιου (σκύλος, γάτα κ.τ.λ.). Τις περισσότερες φορές αναφέρονται στις περιπτώσεις σκύλων όπου η μετάδοσή τους προς τον άνθρωπο είναι επίσης εφικτή. Η άμεση απομάκρυνση των τσιμπουριών καθίσταται βασική προτεραιότητα στα θέματα υγείας καθώς αρκετές φορές τα έντομα αυτά μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες (Εαρινή Μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, Βορρελίωση κ.α.) προς τα ζώα αλλά και τους ανθρώπους.

Σε σπίτια, διαμερίσματα αγροικίες στάβλους και χώρους στην ύπαιθρο η εταιρία μας διενεργεί απεντομώσεις για την εξολόθρευση ψύλλων, κουνουπιών, μυγών, κατσαρίδων τερμιτών, κοριών, σκόρου, σαρακιού κ.α. Πραγματοποιούμε επίσης μυοκτονίες για την αντιμετώπιση αρουραίων και ποντικιών ενώ προχωράμε και στην απώθηση πτηνών και ερπετών σε οικονομικές τιμές.

Σε επαγγελματικούς χώρους καταρτίζουμε ένα πλάνο τακτικών απεντομώσεων για την εξόντωση εντόμων και παρασίτων όπως το τσιμπούρι. Η σωστή υγιεινή πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα σε κάθε χώρο όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση κόσμου.

Καλύπτουμε όλη τη γκάμα των απολυμάνσεων χρησιμοποιώντας οικολογικά σκευάσματα, απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα. Η συνεργασία μας με γεωπόνους, χημικούς και εγκεκριμένα εργαστήρια μας έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Η εταιρία μας προσφέρει στις χαμηλότερες τιμές άμεσες και αποτελεσματικές απολυμάνσεις για την καταπολέμηση του τσιμπουριού και οποιουδήποτε άλλου εντόμου και παρασίτου που σας ταλαιπωρεί. Δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα που σχετίζονται με την εμφάνιση τσιμπουριών χρησιμοποιώντας αναγνωρισμένες μεθόδους προς την ολική απομάκρυνσή τους.

Εξόντωση και απομάκρυνση τσιμπουριού από άνθρωπο