Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Ακάρεα

Άκαρι σε μεγέθυνση της κατηγορίας ακάρεα

Τα ακάρεα ταξινομούνται στη συνομοταξία των αρθρόποδων και χωρίζονται στα άκαρι και τα τσιμπούρια. Ενώ τα τσιμπούρια διακρίνονται με γυμνό μάτι, τα άκαρι (τα οποία συνήθως αναφέρονται ως ακάρεα) έχουν μέγεθος μικρότερο του ενός χιλιοστού και είναι μάλλον απίθανο να τα δει κάποιος. Τα πιο γνωστά ακάρεα είναι αυτά της σκόνης, τα οποία βρίσκονται παντού γύρω μας και παράγουν ουσίες οι οποίες θεωρούνται υπεύθυνες για αλλεργίες, άσθμα, βήχα φτέρνισμα, κοκκίνισμα των ματιών κ.α. Τα παιδιά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και να παθαίνουν εύκολα αλλεργία από ακάρεα η οποία μένει για την υπόλοιπη ζωή τους.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι τα ακάρεα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα με σκοπό την εξολόθρευσή τους καθώς προκαλούν διάφορες ασθένειες. Οι τρόποι καταπολέμησης που ασκούμε δεν διαφέρουν πολύ από αυτούς που εφαρμόζουμε στις απεντομώσεις σε Αθήνα αλλά και όλη την Αττική. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την απαιτούμενη άδεια χρήσης. Αποφύγετε σπρέι άγνωστης προέλευσης καθώς μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη δημόσια υγεία.

Για να μειώσουμε τα ακάρεα της σκόνης αερίζουμε συχνά το στρώμα μας, το γυρίζουμε ανάποδα, το βγάζουμε στον ήλιο και το περνάμε με την ηλεκτρική σκούπα. Παρόλα αυτά, αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα ακάρεα υπάρχουν ειδικά εγκεκριμένα σκευάσματα, τα ακαρεοκτόνα, τα οποία είναι ικανά να δώσουν λύση. Το συνεργείο μας διαθέτει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και σκευάσματα καινούριας γενιάς και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει του αόρατους εισβολείς σε φιλικές τιμές.