Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Απεντόμωση κήπου

Απεντόμωση και απολύμανση κήπου

Όλοι από εμάς που έχουμε κήπο ή αυλή θέλουμε να απολαύσουμε τη δροσιά που μας προσφέρει το καλοκαίρι, τον ίσκιο των δέντρων και να χαρούμε τα αρώματα των λουλουδιών. Όμως πολλές φορές μαζί με εμάς την απολαμβάνουν κουνούπια, ψύλλοι, σφήκες ή μύγες χαλώντας τη δική μας ηρεμία. Εδώ είναι και η κατάλληλη στιγμή που πρέπει να προβείτε άμεσα στην απεντόμωση κήπου.

Η λύση είναι απλή, πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εστίες που αναπαράγονται τα έντομα και τις φωλιές τους κάνοντας μιας ολοκληρωμένη απεντόμωση κήπου. Θα πρέπει να γνωρίζουμε πως η απεντόμωση στον κήπο έχει ορισμένες διαφορές με την κλασσική απεντόμωση που εφαρμόζουμε στο σπίτι μας. Για το λόγο αυτό το συγκεκριμένο έργο επιτηρείται από τους γεωπόνους της εταιρείας μας.

Καταρχάς το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό του συνεργείου μας εντοπίζει τα σημεία από όπου προέρχονται τα έντομα, βρίσκει δηλαδή τη φωλιά από σφήκες ή σερσέγκια ή το μέρος που αναπαράγονται τα κουνούπια και χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές αλλά και πιστοποιημένα σκευάσματα εξολοθρεύει τα έντομα και εφαρμόζει αποτελεσματική απολύμανση κήπου από ζιζάνια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η διάρκεια της απεντόμωσης σε εξωτερικό χώρο είναι μικρότερη σε σχέση με έναν εσωτερικό χώρο που μπορούμε να τον απομονώσουμε και να βάλουμε κάποιες δικλείδες ασφαλείας ώστε να μην εμφανιστούν και πάλι έντομα.

Το κόστος μιας απεντόμωσης κήπου εξαρτάται από το μέγεθος του κήπου, το είδος των εντόμων που υπάρχουν και την ένταση της προσβολής. Διαθέτουμε μια σειρά από εγκεκριμένα σκευάσματα τα οποία επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια πάνω σε φυτά και πάντα υπό την καθοδήγηση γεωπόνου. Μια επίσης υπηρεσία που προσφέρουμε είναι και η απολύμανση εργαλείων κήπου σε περιπτώσεις μόλυνσης από μικροοργανισμούς.

Αν θέλετε να απολαύσετε και πάλι τον κήπο σας χωρίς απρόσκλητους επισκέπτες δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στη εταιρεία μας όπου με ταχύτητα και οικονομικές τιμές αντιμετωπίζουμε κάθε έντομο με σύγχρονες μεθόδους απεντόμωσης!