Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Εντομοαπωθητικά σκευάσματα

Εντομοαπωθητικό σκεύασμα

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την αντιμετώπιση διαφόρων βαδιστικών και μη εντόμων είναι η χρήση εντομοαπωθητικών σκευασμάτων. Αυτά περιέχουν ουσίες οι οποίες απωθούν τα έντομα όπως οι κατσαρίδες, τα κουνούπια, οι μύγες, τα μυρμήγκια, οι ψύλλοι και άλλα. Τα εντομοαπωθητικά σκευάσματα χρησιμοποιούν χημικές ουσίες και για το λόγο αυτό χρειάζεται κανείς να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την ορθή χρήση τους. Η εταιρεία μας σε κάθε απεντόμωση και απολύμανση που πραγματοποιεί σε Αθήνα και σχεδόν σε όλη την Αττική χρησιμοποιεί ποιοτικά εντομοαπωθητικά σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για νόμιμη χρήση.

Η χρήση αυτών των σκευασμάτων έχει σαν αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη διάρκεια της απολύμανσης και της απεντόμωσης. Η εφαρμογή του εντομοαπωθητικού σκευάσματος γίνεται σε πολυκατοικίες, γκαράζ, υπόγεια, κοντά σε υπονόμους, ακάλυπτους χώρους, κτίρια, δημόσιες υπηρεσίες και από οπουδήποτε υπάρχει πιθανότητα να μπούνε έντομα στο σπίτι μας πάντα σε χαμηλές τιμές.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε στην συνήθη αναφορά περί οικολογικά εντομοαπωθητικά σκευάσματα που δυστυχώς σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχουν και ο όρος χρησιμοποιείται μόνο και μόνο για λόγους μάρκετινγκ. Να θυμάστε ότι όλα τα φάρμακα απεντομώσεων είναι τοξικά και για αυτό το λόγο απαιτούν μεγάλη προσοχή κατά τη χρήση τους στους ψεκασμούς.

Τα εντομοαπωθητικά σκευάσματα μας επιτρέπουν να απαλλαγούμε με ασφαλή τρόπο, άμεσα και με μικρό κόστος από ενοχλητικά έντομα τα οποία πολλές φορές μεταφέρουν ασθένειες. Η χρήση του σκευάσματος γίνεται από το έμπειρο προσωπικό μας τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ώστε ο χώρος να μείνει ασφαλής για εσάς.