Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Θερμική απεντόμωση

Υπηρεσίες επαγγελματικής θερμικής απεντόμωσης

Η θερμική απεντόμωση είναι μια καινοτόμος και πολλά υποσχόμενη μέθοδος κατάλληλη για χώρους οι οποίοι παρουσιάζουν ιδιομορφίες και στους οποίους οι συμβατικές μέθοδοι είναι δύσκολο να εφαρμοστούν. Το κόστος της είναι λογικό ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην εξόντωση των εντόμων.

Στη μέθοδο της θερμικής απεντόμωσης δεν χρησιμοποιούνται χημικά σκευάσματα επομένως είναι ασφαλής για χρήση σε χώρους όπου οι άλλοι τρόποι απεντόμωσης μπορεί να δημιουργήσουν προβληματισμό. Θερμική απεντόμωση μπορούμε να εφαρμόσουμε άφοβα και οικονομικά σε ξενοδοχεία, αλευρόμυλους, χώρους παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, ορυζόμυλους, βιομηχανίες καπνού, ξυλεία και σε βιομηχανικό εξοπλισμό.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της μεθόδους είναι πως καταπολεμά τα έντομα σε όποιο στάδιο ανάπτυξης και αν βρίσκονται. Επιπλέον πολλά έντομα έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα σε ορισμένες χημικές ουσίες με αποτέλεσμα αυτές να μην είναι πλέον αποτελεσματικές. Με τη θερμική απεντόμωση έχετε άριστα αποτελέσματα χωρίς να υπάρχει θέμα ανθεκτικότητας. Η μέθοδος αυτή δεν αφήνει χημικά υπολείμματα και μπορεί να εστιάσει σε σημεία που είναι δύσκολο να φτάσουν άλλες όπως ρωγμές ή σχισμές. Τέλος η παρακολούθηση των εντόμων κατά την εφαρμογή μας υποδεικνύει και άλλα πιθανά σημεία - εστίες ενώ η εφαρμογή μπορεί να γίνει τοπικά χωρίς να χρειάζεται να διαταραχθεί η λειτουργία του χώρου.

Η θερμική απεντόμωση είναι ιδανική για να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη γκάμα από έντομα όπως κατσαρίδες και κοριούς αλλά και διάφορους μύκητες. Τα τελευταία χρόνια η μέθοδος εφαρμόζεται κυρίως για τους κοριούς στρωμάτων. Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η εφαρμογή εξαρτάται από τον όγκου του χώρου που θα γίνει η απεντόμωση. Η διαδικασία περιλαμβάνει 3 στάδια: προθέρμανση, θέρμανση και αποθέρμανση. Για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου απαιτούνται περίπου 6 – 8 ώρες και η παράδοση γίνεται μέσα σε 48 ώρες.

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής γίνεται επίβλεψη της πορείας από το τεχνικό μας προσωπικό το οποίο κάνει εγκατάσταση ειδικών καταγραφέων στο χώρο. Η μέγιστη θερμοκρασία στην οποία φτάνει είναι οι 55οC και σε αυτή θανατώνονται τα έντομα και καταστρέφονται τα αυγά και οι προνύμφες τους. Η θερμική απεντόμωση καλύπτεται επαγγελματικά από την εταιρεία μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.