Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Απολυμάνσεις σχολείων

Συνεργείο απολυμάνσεων σε σχολείο

Σκοπός της απολύμανσης είναι να καταπολεμήσει ιούς και βακτήρια που βρίσκονται σε σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, και να εμποδίσει την παραπέρα μετάδοσή της η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη δημόσια υγεία. Ειδικά σε περιόδους όπου υπάρχει έξαρση της εποχιακής γρίπης, του κορονοϊόυ, του ιου Η1Ν1 καθώς και της γρίπης Α και Β και άλλων ιώσεων η απολύμανση αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Η υψηλή μεταδοτικότητα που έχουν αυτοί οι ιοί οφείλεται στο η γεγονός πως μεταφέρονται πολύ εύκολα με σταγονίδια, από το άγγιγμα επιφανειών, την επαφή κ.α. ενώ ένα επικίνδυνο χαρακτηριστικό τους είναι πως μπορούν να επιβιώσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός του ξενιστή. Ειδικά ο νέος κορονοϊός μεταφέρεται εξαιρετικά εύκολα ενώ τα παιδιά παρότι δεν νοσούν σοβαρά φέρουν μεγάλο φορτίο του ιού κάνοντάς τα κινητές βόμβες για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Για το λόγο αυτό η απολύμανση κατά του κορονοϊού σε σχολεία γίνεται υποχρεωτική από πιστοποιημένα συνεργεία απολυμάνσεων.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την καταπολέμηση των ιών απολυμαίνοντας τον χώρο με εγκεκριμένα και πιστοποιημένα σκευάσματα σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, φροντιστήρια, κολλέγια, πανεπιστήμια, ΙΕΚ και διάφορες σχολές όπου κινείται μεγάλος αριθμός παιδιών και ατόμων νεαρής ηλικίας.

Το έμπειρο προσωπικό μας χρησιμοποιεί απολυμαντικά σκευάσματα τα οποία έχουν την πιστοποίηση του ΕΟΦ για την απολύμανση σε σχολεία. Η απολύμανση σε σχολεία γίνεται εκτός από τις αίθουσες διδασκαλίας και στους προαύλιους χώρους. και είναι απολύτως ασφαλής καθώς το προσωπικό μας ενεργεί υπό την καθοδήγηση υγιεινολόγου και γεωπόνου. Οι υπηρεσίες μας που παρέχονται στα σχολεία των Αθηνών αλλά και σε κάθε δήμο της Αττικής προσφέρονται στις πλέον οικονομικές τιμές.

Έχοντας υψηλό το αίσθημα της ευθύνης που φέρει η εταιρεία μας στην καταπολέμηση και την αντιμετώπιση μικροβίων και μικροοργανισμών αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε σχολεία έχοντας ως στόχο να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία και να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού με επαγγελματισμό και χαμηλό κόστος.